Подарък хороскоп
Подарък хороскоп

Подаръкът включва:

РЕКТИФИКАЦИЯ – представлява астрологичен метод, който чрез минали значими събития (сключване на брак, раждане на дете, първа работа, загуба на близък човек, преместване, операция, дипломиране и пр.), помага да се изчисли точния час на раждане.

ЛИЧЕН ХОРОСКОП (НАТАЛНА КАРТА) – интерпретирането на натална (рождена) карта е най-важното и значимо нещо за всеки човек, който е решил да се докосне до астрологията. В наталната карта е записан целият потенциал, с който човек разполага, всичките му заложби, които той може да развива, неговите силни и слаби страни. Показва защо човек реагира по различни начини в различни ситуации и накъде е неговата посока на развитие.

По желание (Платена Услуга):

ПРОГНОСТИКА ЗА 1 ГОДИНА* – използват се различни астрологични методи, чрез които се отделят най-важните и значими събития, които е вероятно да се случат на човек през годината.

*Извършва се само по желание и е с намалена цена 50 лв.

Условия:

Запишете необходимите данни (вашите име, фамилия, e-mail и телефон) в полето по-долу. Срокът за записване е 13.03.22г. (включително). На следващия ден произволно ще бъдат определени осемте дами, които ще могат да се възползват от своя подарък. Ако и вие сте между тях, ще получите обратно имейл, с който да ви уведомим за това. Успех !

* Задължителни полета

** С натискане на бутон "Изпрати" вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност и защита на личните данни.

Адрес за лични консултации:

гр.София, 1784 Младост 1 ул."Димитър Доспевски" 9, Входът се намира на гърба на бл.50, Телефон: 0876 337 990, e-mail: astrologyimpulse@gmail.com

Очаквам ви!

Безплатни астрологични консултации
Безплатни астрологични консултации

Още за астрологията

четете в моя блог

Астрологични статии
Астрологични статии