Венера
Венера

Венера

Проявите на Венера са любов, нежност, дълбока дружба, топлина на човешките връзки. Функциите ѝ са свързани с даването на оценка, избор и затова нейните качества са съчетание от мекота и податливост,  външна пластичност и вътрешна устойчивост. Венера е нашата вътрешна опора, това, което обичаме, което пазим в сърцето си и нашето основание за избор.

Тя обича топлината, но ако усети агресия и потискане, се затваря в себе си или прави крачка встрани. Винаги се стреми да създаде топла и мека атмосфера. Може външно да отстъпи, да направи компромис, но вътрешно ще продължи да упорства.

Венера е романтична, емоционална, има добър вкус, фино усеща красотата и хармонията. Може да се покаже от най-добрата си страна, обаятелна е, привлекателна, чувствителна и сърдечна.

Венера притежава изтънченост, вкус, такт, чувство за форма, красота и равновесие. Умее напълно да се съсредоточава, да се концентрира върху това, което за нея е скъпо. Висшата проява на Венера е нежност и любов.

Венера е тази, която ни позволява да направим своя избор, това са нашите влечения, това, което искаме и обичаме. Тя е свързана с това, което излиза отвътре, а не се ражда навън. Силата на Венера е в това да бъде вярна на избора си.

Instragram AstroImpulseInstragram AstroImpulse