АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ

Какво да очакваме през Август?

Божидар Ръсовски

7/28/2022

Прогноза Август 2022г.
Прогноза Август 2022г.

Астрологична прогноза - Август 2022г.

Общи тенденции през месец Август

Стремеж към лидерство, благородство, щедрост, блясък и разкош ще са част от проявленията според новолунието в Лъв, предхождащо месец Август. Обръщане на повече внимание както към положението си, така и към външния си вид. Демонстрация на яркост в поведението, но с голямо спокойствие и артистичност. Изразяване на чувствата посредством демонстративни жестове и прояви.

Възможност да покажете себе си откъм най-добрата си страна, ако заемате ръководен пост или длъжност. Това може да повдигне вашето самочувствие и да се превърне в стимул за проява на творческите ви способности. По-трудно ще се съобразявате с обстановката около вас, вашето поведение ще зависи от вътрешната ви нагласа.

Август се очертава като по-интензивен и напрегнат месец. Уран ще бъде в своята стационарна фаза от 13-ти Август до 4-ти Септември. Това може да бъде предпоставка за попадане в неочаквани и спонтанни ситуации. Безкомпромисност, независимост, непризнаване на авторитети и твърди ограничения. Възможни аварии и проблеми с техника и електроуреди.

От началото на месеца Марс ще бъде в съвпад с Уран до 10-ти Август. Това е травматичен и неблагоприятен аспект. Създава тежки конфликтни и напрегнати ситуации. Най-силно влияе върху нервната система. Възможни са инциденти и травми. Въпреки, че човек е твърде напрегнат по време на този аспект, той може и да прояви много силна воля, да бъде импулсивен и активен, изобретателен и много самоотвержен.

От 18-ти Юли до 16-ти Декември за последен път се образува квадратурата между Сатурн и Уран. Този аспект е свързан със социални ограничения и забрани и по всяка вероятност е обвързан с пандемичната обстановка през последните години. Отново може да се очакват различни мерки в социалната ни среда, свързани със забрани и ограничаващи правила, но вероятно не със същата сила и проява на дисциплина от страна на хората, тъй като аспектът на небето вече е разходящ.

Меркурий навлиза в Дева от 4-ти Август, на който знак е и управител. Това дава жив, подвижен, аналитичен ум, способен да сортира фактите. Меркурий в Дева обича да работи със схеми. След като чуе някаква информация, лекция, той прилежно си сортира материала по "рафтовете", като само в този случай смята, че го е разбрал.

От 11-ти Август Венера ще се движи в Лъв. Всякакъв вид пренебрежение по-лесно ще се възприема като обида. Желанието да ни се обръща внимание, да бъдем хвалени и почитани, ще бъде по-силно. Човек може да бъде по-ярък, изразителен и обаятелен без да се притеснява да изрази чувствата си, дори понякога да го прави в повече от необходимото. Ще се обръща голямо внимание човек да не се изложи някъде или да не покаже някоя своя лоша страна.

Марс ще навлезе в знак Близнаци на 20-ти Август, което изостря желанието за повече общуване и увеличава разностранните интереси на хората, което често пречи да съсредоточат усилията си върху едно нещо и да градят дългосрочни планове. Безкрайно любознателният начин на взаимодействие със света постоянно ще пребивава в търсене на взаимовръзки между идеи, хора и преживявания.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Розетата от ПлискаРозетата от Плиска