АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Какво да очакваме през Февруари?

Божидар Ръсовски

2/1/2022

Прогноза Февруари 2022г.
Прогноза Февруари 2022г.

Астрологична прогноза - Февруари 2022г.

Общи тенденции през месец Февруари

Февруари започва с новолуние във Водолей, което ще се изрази в желание за повече общуване, свобода, независимост и различни интелектуални дейности. Но, за съжаление ще се наложи да се съобразяваме с определени ограничения или ще изпитваме трудности, във връзка с тези наши желания. Това ще бъде с по-силен ефект в първите 10 дни от месеца, след което квадратурата между Сатурн и Уран се разпада и пречките и ограниченията пред нас ще започнат да намаляват. След пълнолунието на 16-ти, определено ще изпитаме облекчение в много сфери в социален план.

Меркурий ще бъде в съвпад с Плутон до 17-ти. За хората, които в ежедневието си работят повече с комуникация, общуване, изнасяне на речи, това е период, в който може да използвате словото за да бъдете по-убедителни и да увличате хората в мислите и идеите си.

Усилено учене и добра възможност да добите повече дълбочина по определена интелектуална тема. Достигане на определено по-високо ниво на разбиране, особено в сфери свързани с психология, криминалистика, езотерика, журналистика, комуникации и писателски дейности.

Венера е в директно движение от края на януари и вече спокойно може да правите всякакви разкрасяващи процедури (боядисване на косата, подстригване и пр.), козметични операции, да закупувате дрехи, предмети на изкуството или всякакви декорации. Ако сте имали изпитания в любовна връзка или партньорство, през изминалия месец и половина, сега най-добре бихте могли да си направите изводи за случилото се, да направите равносметка и да вземете по-важни решения, ако това се налага.

От 4-ти Февруари, Меркурий минава в директно движение. По всичко, което сте обмисляли и сте имали желание да направите, всякакви нови проекти или взаимоотношения, подписване на договори или важни документи, смяна на работа, закупуване на техника или автомобил, бихте могли да започнете конкретни действия, но нека това да бъде най-рано от 6-то число на месеца, тъй като тогава реално ще премине и стационарната фаза на планетата.

Меркурий се завръща във Водолей от 15-ти февруари и ще се засили желанието за общуване с приятели, в колектив. Използвайте вашия нестандартен подход, рационалност и изобретателност и ще можете успешно да започнете нови проекти или да подновите започнати в сфери, свързани с електроника, програмиране, астрономия, астрология или друга интелектуална работа.

Марс ще се движи в знака Козирог през целия месец. Това дава възможност да се проявят повече търпение, сдържаност, упорство и физическа сила. Способност да се оказва помощ на околните, посредством действия и практични съвети. Възлагане и справяне с повече отговорности от обичайното и постигане на конкретни амбиции.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022 ГОДИНА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Розетата от ПлискаРозетата от Плиска