АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ МАРТ

Какво да очакваме през Март?

Божидар Ръсовски

3/3/2022

Прогноза Март 2022г.
Прогноза Март 2022г.

Астрологична прогноза - Март 2022г.

Общи тенденции през месец Март

Към новолунието в Риби на 2-ри Март, ще се присъедини и Юпитер. Това допълнително ще подсили проявата на състрадание и желанието на много хора да помагат или да се жертват за другите. Енергията ще бъде насочена в посока повече да се помага на всички нещастни, бедни, унижени и оскърбени. Емоциите ще властват над разума, по-често интуицията ще бъде инструментът при вземането на решения. Прилагането на повече логика, спазването на определена дисциплина и общуването, не винаги ще се получават по начин, който очакваме. Влиянията през месеца по-скоро придават мечтателност, пасивност и разсеяност на човек.

Марс, както и Венера ще се движат във Водолей от 6-ти Март. Когато планетата на индивидуалното самоутвърждаване и лична независимост се намира в знака на безкомпромисната свобода и бунтарство, тази комбинация може да доведе до особено непредсказуеми проявления.

Това може да води до градивни резултати, творчески способности, оригинално мислене, но понякога и до граничещо с ексцентризма желание да се противоречи на всички норми. В най-добрите си прояви хората ще демонстрират страст към знанията и се придържат към обективния, научния, експерименталния подход в различните дисциплини.

Венера във Водолей е ярка, жива, емоционална, импулсивна, ексцентрична, екстравагантна и оригинална, когато изразява чувствата си. Често може да ни поставя в неочаквани и непредвидени ситуации. Възможно е рязко да променим отношението към нещо или към някого. Ще изпитваме потребност от неща, които са възвишени, неочаквани и нестандартни.

Марс и Венера ще продължат да са в съвпад до края на месеца. Аспектът по своята природа е много интензивен и напрегнат. Подчертана е сферата на чувствата, активизира я, прави контактите по-наситени, интензивни и усилва влюбчивостта.

На 10-ти Март, Меркурий влиза в Риби. Това дава възможност на човек да усеща по-добре реакцията на събеседника, като използва не общоприетия, а свой собствен език и ако не го разбират, знае как да промени своето описание. Склонен е, основавайки се на малко идеи, на няколко факта или върху собствения опит, да прави глобални изводи. Добър период за хора с творчески професии или занимания.

От 15-ти до 29-ти Март на небето се образува напрегнат аспект между Марс и Уран. Бъдете по-внимателни в този период, тъй като този аспект дава много голям динамизъм и напрежение, травмиращ е по своята природа и може да е предпоставка за травми и аварии.

На 24-ти Февруари Марс направи съвпад с Плутон, на същата дата започна и инвазията на Русия в Украйна. Съвпада ще продължи до 10-ти Март и има голяма вероятност до тогава или скоро след това да бъде извършен напредък, в посока прекратяване на военните действия.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022 ГОДИНА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Розетата от ПлискаРозетата от Плиска