АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ МАЙ

Какво да очакваме през Май?

Божидар Ръсовски

5/4/2022

Прогноза Май 2022г.
Прогноза Май 2022г.

Астрологична прогноза - Май 2022г.

Общи тенденции през месец Май

Новолунието в Телец ще придава обаяние, дипломатичност, жизнелюбие и доброжелателност в общуването. Ще се проявяват повече мекота и грижовност. Хората ще търсят комфорт и удобството под всякаква форма. Ще има по-силно притегляне към скъпите и красиви вещи, към удоволствията и приятните страни на живота. Съединението на Уран с новолунието увеличава напрежението и ще повиши свободолюбието, самостоятелността и независимостта. Възможни са внезапни и неочаквани събития.

Меркурий ще се движи директно в Близнаци до 10-ти Май, след което настъпва неговата ретроградна фаза. До тогава ще това разположение ще подсилва общуването, комуникацията, любопитството и ще дава лекота в обучението и приемането на нова информация.

Ретрограден Меркурий в Близнаци (10 – 22 Май)

Нежелание или трудности в общуването. Влагане на повече усилия за усвояването на нови неща. По-лоша памет от обичайно в този период. Липса на умение да се видят детайлите от цялостната картина. Липса на практичност, трудности в обучението и разбирането. По-лесно се запомня това, което се прочита, отколкото онова, което се чува. Новите знания трудно се прилагат на практика или нямат очаквания резултат.

Ретрограден Меркурий в Телец (23 Май – 03 Юни)

Липса на практичност и желание за работа. Това може да се промени и да се работи добре с конкретен материал, само при положение, че се довършва вече започнат преди време проект, а не нещо ново. Стремеж да се намери най-краткото и достъпно обяснение, но това по-трудно се получава сега, тъй като не се намират точни и конкретни думи, които най-добре да отговарят на възприятието на човека отсреща.

От 2-ри Май, Венера влиза в знака Овен, което кара чувствата да възникват мигновено и дава по-голяма емоционалност и влюбчивост. Ще се проявяват себелюбието и чувството за собствено достойнство, което може да води до по-голяма обидчивост в определени ситуации. Чувствата ще се изразяват демонстративно в този период.

Марс ще се движи в Риби почти до края на месеца. Интуитивно ще се усеща как да осъществим намеренията си, стига преди това да решим какво всъщност искаме да постигнем. Възможни са илюзорни представи за реализирането на целите ни. Емоционалната мотивация ще бъде решаваща за предприемане на дадено действие.

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ В БЛИЗНАЦИ И ТЕЛЕЦ

10 МАЙ 2022г. - 03 ЮНИ 2022г. (ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК)

Ретрограден Меркурий - 2022г.Ретрограден Меркурий - 2022г.
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Розетата от ПлискаРозетата от Плиска