АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ OKTOМВРИ

Какво да очакваме през Октомври?

Божидар Ръсовски

10/1/2022

Прогноза Октомври 2022г.
Прогноза Октомври 2022г.

Астрологична прогноза - Октомври 2022г.

Общи тенденции през месец Октомври

Месец Октомври е предхождан от новолуние във Везни. Това се изразява в по-голяма избирателност в общуването, умение да се правят разумни компромиси, но и силно колебание, породено от възможността да се видят и двете страни на медала, което поражда нерешителност. За много хора ще присъства по-силна неувереност в себе си и поради това, по-голяма готовност да се приема чуждо мнение.

Възможността да се виждат слабите страни на дадена ситуация могат да доведат до пропускане на много добри възможности, поради липса на вяра в успеха на дадено начинание. Проява на консервативност, спазване на традициите и обръщане на много внимание на формалната страна на нещата. Момент за оценяване на постиженията на техниката и удобствата, които тя осигурява.

Акцентът през месеца е върху развиването на обективност, поглед върху цялостната картина. Както и сферите свързани със социалните контакти, приятелите, групи, клубове и организации, новите технологии, бъдещи проекти, желанията и мечтите. Желанията ни е необходимо да бъдат насочени в работа в името на общочовешки каузи, във вземане на решения от полза за всички, създаване на приятелства и споделяне на нетрадиционни идеи. Месецът е подходящ за активно участие в живота на обществото, обвързване с другите като индивиди, независимо от техните конкретни роли в обществото (лекар, адвокат, градинар и пр.), осъзнаване на равнопоставеността и уникалността на останалите хора.

Меркурий отново влиза във Везни от 11-ти Октомври. Това дава по-голяма субективност. Човек ще вижда добре нещата до момента, в който не се включат емоциите. Всичко, което му харесва ще се оценява положително. Не са изключени и колебания, както и по-голяма избирателност при вземането на решения.

Ретроградната фаза на Меркурий приключи на 02-ри Октомври, но едва след 03-ти е удачно стартирането на нови проекти или взаимоотношения, купуване на кола, както и всякаква техника като мобилни телефони, компютри, телевизори и пр. Също така подписване на договори или важни документи, смяна на работа или започване на нова.

От 29-ти Септември Венера ще се намира във знак Везни, който също така управлява. Тук тя създава дълбока, сериозна привързаност, въпреки, че често е променлива в чувствата си. Атмосфера на резки и активни емоции ще се чувства като нехармонична, човек ще я приема като чужда и ще се стреми да излезе от нея.

Марс продължава да се движи в Близнаци до края на месеца. Продължава изостреното желание за повече общуване и разностранните интереси на хората, което често пречи да съсредоточат усилията си върху едно нещо и да градят дългосрочни планове.

Сатурн ще бъде стационарен от 15-ти до 31-ви Октомври. Възможен е Сблъсък с ограничаващи условия на живот, режими, трудни ситуации и пр. Човек се чувства ограничен вътрешно. Той трудно изменя гледната си точка, скептичен е. Поражда се консервативност, твърдост и устойчивост.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Розетата от ПлискаРозетата от Плиска