АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ

Какво да очакваме през Юли?

Божидар Ръсовски

6/29/2022

Прогноза Юли 2022г.
Прогноза Юли 2022г.

Астрологична прогноза - Юли 2022г.

Общи тенденции през месец Юли

Новолунието предхождащо месеца, настъпи в зодиакалния знак Рак. Това предразполага към ленивост, комфорт, мечтателност, повече възприемчивост, отколкото демонстративност. Анализът ще отстъпи място на чувствата и интуицията, което ще се изразява в твърдо отстояване както на идеалите, така и на заблудите. Възможна е честа смяна на настроенията, обидчивост, както и проблеми със съня, поне до 12-ти Юли, когато завършва стационарният период на Нептун. Към новолунието напрегнат аспект прави Юпитер и това ще кара много хора да гледат на себе си с очите на другите и да приемат много болезнено всички свои неуспехи.

От 5-ти Юли Меркурий ще се движи в Рак, това разположение подсилва паметта, но прави възприятията прекалено субективни. Често може по един детайл да се изгради представа за нещо, която в последствие се оказва погрешна. Ако емоционално, някой е предразположен към някаква идея или мисъл, започва да се опитва да доказва, че тя е вярна.

На 19-ти Юли Меркурий ще премине в Лъв. Човек по-трудно ще склонява да се занимава с няколко неща едновременно. Той ще предпочита да завърши една работа, а след това спокойно да премине към нещо друго, тъй като изцяло се потапя в това, което прави. Ако се е убедил в нещо, независимо на какви факти се базира това убеждение, трудно ще смени гледната си точка по тази тема.

От началото на месеца Венера се намира в Близнаци. Това предразполага към повече общуване и желание за знание. Възможно е възникването на много емоционални връзки, но както хората лесно се сближават, така може и лесно да се разделят в този период. Повече чувствителност и емоционалност може да се прояви след 18-ти Юли, когато Венера се придвижва в Рак. Обвързаните ще търсят сърдечност и внимание от партньора и ще реагират на всякаква промяна в настроенията на своята половинка.

Марс ще навлезе в знак Телец на 5-ти Юли, което е предпоставка целите и желанията да се постигат с голямо постоянство. Този период дарява с решителност, трудолюбие и упоритост, особено, ако чувствате, че вършите нещо свое. Подходящ момент за проява на сръчност, буквално създаване на нещо, които може да изработите с ръцете си.

В периода 23-ти Юли – 3-ти Август, Юпитер ще бъде в своята статична фаза. Това ще се прояви като липса на възможност или желание да се предприеме действие, статичност, застинали ценности и възгледи, проблеми в социалната адаптация. Може и да има голямо желание за социален успех, но ще липсва пластичност в общественото пространство. Възможна е ситуация, когато потенциалът на дадено начинание е изчерпан, а човек продължава да се движи към недостижимата цел.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Розетата от ПлискаРозетата от Плиска