АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ЮНИ

Какво да очакваме през Юни?

Божидар Ръсовски

5/31/2022

Прогноза Юни 2022г.
Прогноза Юни 2022г.

Астрологична прогноза - Юни 2022г.

Общи тенденции през месец Юни

В края на миналия месец настъпи новолунието в Близнаци, което е предпоставка да погледнем на следващите дни и седмици като низ от възможности, които трябва да се използват. Всичко ново и неизвестно ще бъде безкрайно интересно и еднакво значимо. По-лесно ще се усвоява нов материал и нови идеи и бързо ще могат да се прилагат получените знания. Достигането на близка цел, самото действие и практичността ще са основни мотиви през месеца. Любопитството и желанието за общуване ще бъдат по-силно от обичайното.

Меркурий преминава в директно движение от 03-ти Юни, но е препоръчително да изчакате поне до 05-ти преди предприемете действия свързани с подписване на важни документи, закупуване на всякаква техника, започване на нови взаимоотношения или смяна на работа.

От 13-ти Юни Меркурий отново се завръща в Близнаци и ще повлияе положително на комуникацията, паметта, усвояването на нови неща, обучението и умението да се видят детайлите от цялостната картина. Повече практичност и възможност новите знания по-лесно да се прилагат на практика.

В периода 28-ми Май – 22-ри Юни, Венера ще се движи в Телец. Това дава повече ориентация към комфорт, хармония и удоволствия. Подходящ момент за проява на естетически вкус, разкрасяване на дома или работното място, декориране, закупуване на нови дрехи, както и всякакви разкрасяващи процедури.

В знака Близнаци, Венера ще навлезе от 23-ти Юни. Общуването ще влияе повече на емоционалните връзки. Възможна е повече влюбчивост, но по-трудно могат да се очаква проява на силни чувства. Сближаването, както и раздялата ще се случват по-лесно.

Марс ще започна своето движение в знака Овен, на който е и управител от 25-ти Май и ще остане в този знак през целия Юни. Позицията на тази планета тук ще дава всепоглъщащо желание да се действа бързо и да се получават мигновени резултати. Повече енергия и по-силна проява на самостоятелност, решителност, импулсивност и силна воля. Проява на лидерски качества и нежелание да се работи под нечие ръководство. Препоръчително е тази енергия да бъде вложена в спортни занимания или проекти свързани с работа, за да не се проявява конфликтно през месеца.

АСТРОЛОЗИТЕ НА БЯЛОТО БРАТСТВО – НИКОЛАЙ ДОЙНОВ

КРАТКА ИСТОРИЯ ЗА ЖИВОТА НА ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРСКИ АСТРОЛОЗИ

Николай Дойнов астрологНиколай Дойнов астролог
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Розетата от ПлискаРозетата от Плиска