АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

Какво да очакваме през Ноември?

Божидар Ръсовски

10/15/2021

Прогноза Ноември 2021г.
Прогноза Ноември 2021г.

Астрологична прогноза - Ноември 2021г.

Общи тенденции през месец Ноември

Месецът се очертава като напрегнат и изпълнен с напрежение. Още в началните дни, опозицията между Слънце и Уран ще предизвиква силно желание към независимост, свободолюбие и самостоятелност. Всякакъв натиск и натрапване, което идва отвън ще среща силна реакция. Жажда за промени, които могат да бъдат както по собствено желание, така и наложени от обстоятелствата.

Марс, който преминава в знака на Скорпион, засилва допълнително енергията, силата на желанията и страстта. Това създава предпоставка към набелязаната цел да се върви неуморно, със силен напор и страст. В негатив може да се проявяват агресия, манипулации и конфликтност, но действията не са чрез директна конфронтация, а по-скоро потайно и скрито. Най-напрегнат период ще бъдат дните между 11-ти и 24-ти ноември.

На 5-ти ноември Венера преминава в Козирог, което ще предизвика по-голяма сдържаност в емоционален план и трудно разкриване на чувствата. Предпазливо завързване на нови запознанства и по-изразена студенина и формалност в поведението.

Меркурий, който на следващия ден навлиза в Скорпион, е отличен период за изследователска, аналитична работа. Сега може да постигнете голям резултат в желаната от вас сфера, ако задълбочите повърхностните знания, като упорито, педантично и в детайли започнете да проучвате материята, която ви интересува директно от извора.

От 18-ти ноември Нептун навлиза в своята стационарна фаза, преминавайки в директно движение през следващия месец. По-силно това може да се усети от родените в последната декада Риби, Дева, Близнаци и Стрелец. Възможни са смущения със съня, попадане в неясни или лъжливи ситуации. Изисква се повишено внимание към употребата на алкохол и всичко, което води до опияняващо състояние. В този период са удачни занимания във вода, плуване, водни спортове, както и медитация.

Новолунието в Скорпион на 4-ти Ноември (23:15ч.), показва, че въпреки желанието ни за изява, вероятно ще ни се наложи да бъдем ограничени под някаква форма, за много хора е възможно това да бъде между четирите стени на собствения им дом.

Различни трудности ще се изпитват в работната сфера, ежедневието и нашите цели и проекти. Ще бъдат необходими определени промени и трансформации свързани с тези дейности.

Това може да доведе до голямо напрежение и за да избягвате конфликтни ситуации, добре е да вложите тази енергия в градивни дейности свързани с ремонти, ревизии или някакъв по-активен спорт.

Подходящ и разтоварващ момент за занимания с деца или любимо хоби. Обърнете внимание на вашия партньор, имате възможност да проведете важен разговор, който да разтовари насъбралото се напрежение.

РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ ВЪВ ВЕЗНИ

27 Септември 2021г.÷ 18 Октомври 2021г. (ПРОГНОЗА ПО АСЦЕНДЕНТ)

Ретрограден Меркурий 2021г.Ретрограден Меркурий 2021г.
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

История и предназначение на един от най-популярните артефакти в нашата история.

Розетата от ПлискаРозетата от Плиска