ДЕВА - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Дева 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Дева 2023г.

♍ ДЕВА:

Акцент върху начините, по които посрещате възможностите и ограниченията, за да доведете връзките, в които участвате до благоприятен край.

Чуждите пари, мистични и духовни интереси, раздялата, смъртта и трансформацията, здравето и способността ви да давате и получавате, ще бъдат вашите теми за 2023г.

Освобождавайте се от всичко, което ви води до застой и липса на енергия, независимо дали това са вещи, хора или емоции.

Старайте се да се наслаждавате на нещата, без да е необходимо да ги притежавате.

Всякакви дейности, засягащи непрекъснати промени и развитие, ще ви носят вълнение и потенциал за лична еволюция.

Независимостта и свободата ще бъдат от голямо значение за вас. Може да откриете, че сте много по-искрени и откровени в изказванията си. Засилват се желанията за приключения и пътешествия. Ще бъдете заредени с голям оптимизъм и ще изпитвате радост от живота.

Влошаване на отношенията с партньор, отчуждение, конфликти. Възможно е скарване с близък човек, приятел. Препятствия в брака, а за необвързаните, това е период с невъзможност за осъществяване на сериозни връзки или отсъствие на каквито и да било отношения. Могат да възникнат имуществени спорове, дела, разделяне на имущество, съд и пр. При определени условия, може да се случи брак или влизане в стабилна връзка, често с по-възрастни партньори.

Контакти зад граница, засилено общуване, пътувания, разширяване на кръгозора и интересите на човек. Интересни запознанства, по време на пътуване, както професионални, така и от личен характер. Интерес към ново обучение, висше образование или някакво надграждане. Ако човек има духовни търсения възникват философски въпроси за смисъла на живота, среща се с нова идеология.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Дева 2023г.
Астрологична прогноза - Дева 2023г.