КОЗИРОГ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Козирог 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Козирог 2023г.

♑ КОЗИРОГ:

Тази година ще занимава вниманието ви с положението ви в обществото, постиженията, признанията и наградите, работодатели, шефове или властимащи, амбициите, кариерата, родителите, семейството и дома.

Избягвайте необходимостта да контролирате всичко и всички, защото в желанието си да бъдете отговорни за ситуации в живота на другите хора, без никой да ви е молил за това, по неподходящ начин си присвоявате отговорностите на тези хора.

Не се опитвайте да скриете или потиснете чувствата си, признавайте несигурността си, когато присъства.

Възможността да се грижите за околните, физически, духовно или емоционално, ще ви носи голямо удоволствие.

Желание за повече романтика, удоволствия и развлечения, разбирателство в отношенията с деца. По-голямо спокойствие и увереност, често може да попадате в центъра на вниманието. Може да се захванете с неща, които до този момент никога не сте правили.

Ограничаване на контактите, влошаване на общуването, възникване на конфликти и трудности в обучението или тежко, усърдно учене. Определени проблеми с пътувания на кратки разстояния, автомобили или обстоятелствата ви налагат да пътувате често, независимо от вашето желание. Сложни отношения, трудности с роднини, братя и сестри. Възможна е смяна на местожителство, като това може да бъде принудително, в резултат на определени обстоятелства.

Склонност да се поема повече риск, като се разчита на неочакван късмет или успех. Желание за повече свободно време, човек се отдава на удоволствия, хобита и развлечения. Може да осъществите големи покупки, да получите големи подаръци от любими хора, да харчите пари за удоволствие. Възможност за събития като любов, бременност и раждане на дете.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Козирог 2023г.
Астрологична прогноза - Козирог 2023г.