АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Какво да очакваме през Септември?

Божидар Ръсовски

9/1/2022

Прогноза Септември 2022г.
Прогноза Септември 2022г.

Астрологична прогноза - Септември 2022г.

Общи тенденции през месец Септември

Новолунието в Дева, като най-близко до месец Август, дава възможност, там където сме специалисти, всичко, което умеем добре, да вършим много бързо, леко, свободно и живо. По-трудно ще се приемат промените, свързани с нови хора и обстоятелства. Може да се проявява по-силно желанието за повече ред и чистота във всяка сфера от живота ни.

Предпазливостта и тревожността на някой хора може да бъде толкова силна, че те ще са склонни да виждат проблеми дори там, където ги няма. Това новолуние ще ни кара да съотнасяме новото към старото, да подреждаме всяка нова информация на подходящо място. Но разбирането на нещо ново не означава приемане. Ще бъде необходимо да усвоим новото знание, за да го направим част от нас.

В месец Август голямо от голямо значение ще бъдат съдружията, умението да си сътрудничим, в името на една обща цел, партньорствата в личен план, явните врагове и противници, индивидуалността, темперамента и привлекателността ни за другите хора. Необходимо е през този месец да се научим да се свързваме, по правилен начин с другите, без да проявяваме егоизъм. Да изграждаме сътрудничество на базата на споделяне, дипломатичност, такт, осъзнаване на чуждите нужди и умението да се поставяме на мястото на другия, за да разбираме по-добре мотивите и подбудите за неговите действия. Да се стремим да проявяваме безразличие на това как околните гледат на нас. Всяка дейност, която е с поддържаща роля, е препоръчителна.

Меркурий ще бъде във Везни, през по-голямата част от месеца. Това дава по-голяма субективност. Човек ще вижда добре нещата до момента, в който не се включат емоциите. Всичко, което му харесва ще се оценява положително. Не са изключени и колебания, както и по-голяма избирателност при вземането на решения.

Поредната ретроградна фаза на Меркурий за годината започва от 10-ти Септември и ще продължи до 02-ри Октомври. Периодът не е подходящ за започване на нови проекти или взаимоотношения, купуване на кола, както и всякаква техника като мобилни телефони, компютри, телевизори и пр. Също така подписване на договори или важни документи, смяна на работа или започване на нова.

От 05-ти Септември Венера ще се движи в Дева. Умът предхожда чувствата в този период. Влизането в контакт, започването на различни връзки и влюбванията могат да се случват лесно. Но това не означава, че чувствата и емоциите участват напълно при възникване на нова връзка или че ще бъдат дълготрайни.

Марс продължава да се движи в Близнаци. Продължава изостреното желание за повече общуване и разностранните интереси на хората, което често пречи да съсредоточат усилията си върху едно нещо и да градят дългосрочни планове.

Плутон навлиза в своята стационарна фаза от ретроградно към директно движение. Тук ситуациите са свързани с проява на силна воля и емоции. Мощ и сила, власт, възраждане, колективна воля, трансформация, смърт на старата форма и раждане на новата. При засягане на важни точки в личния хороскоп, това създава впечатление в човека, че действа висша, непреодолима сила.

АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

ИСТОРИЯ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ АРТЕФАКТИ В НАШАТА ИСТОРИЯ

Розетата от ПлискаРозетата от Плиска