Хороскоп подарък
Хороскоп подарък

Подаръкът включва:

РЕКТИФИКАЦИЯ – представлява астрологичен метод, който чрез минали значими събития (сключване на брак, раждане на дете, първа работа, загуба на близък човек, преместване, операция, дипломиране и пр.), помага да се изчисли точния час на раждане.

ЛИЧЕН ХОРОСКОП (НАТАЛНА КАРТА) – интерпретирането на натална (рождена) карта е най-важното и значимо нещо за всеки човек, който е решил да се докосне до астрологията. В наталната карта е записан целият потенциал, с който човек разполага, всичките му заложби, които той може да развива, неговите силни и слаби страни. Показва защо човек реагира по различни начини в различни ситуации и накъде е неговата посока на развитие.

Прогностика за 1 година – използват се различни астрологични методи, чрез които се отделят най-важните и значими събития, които е вероятно да се случат на човек през годината.

Цена: 140 лв.

Условия:

Запишете необходимите данни (вашите име, фамилия, e-mail и телефон) в полето по-долу, както и коментари и въпроси, ако имате такива. Посочете начин на плащане. Ще получите обратно имейл с данни за плащане по банка или искане за плащане по REVOLUT. След извършено плащане, ще ви бъде изпратен ваучера в електронен формат (размер А6) с попълнени само дата и номер, който след това бихте могли да разпечатате, ако желаете или да подарите в електронен вариант.

За допълнителни въпроси - 0876 337 990

* Задължителни полета

Адрес за лични консултации:

гр.София, 1784 Младост 1 ул."Димитър Доспевски" 9,

Входът се намира на гърба на бл.50,

Телефон: 0876 337 990,

e-mail: astrologyimpulse@gmail.com

Очаквам ви!

Още за астрологията

четете в моя блог

Астрологични статии
Астрологични статии
Зодиак
Зодиак

Лице

Ваучер за хороскоп
Ваучер за хороскоп
Ваучер за хороскоп
Ваучер за хороскоп

Гръб