РАК - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Рак 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Рак 2023г.

♋ РАК:

Ще бъдете по-силно привлечени към дома, семейството, родината, традициите, недвижимата собственост, родното място, но и събитията относно целите ви, кариерата и положението в обществото, няма да са ви безразлични.

През годината трябва да се стремите да поемате повече отговорност и да постигате това, което ви е необходимо.

Поемането на ръководни позиции и предприемачеството ще имат благоприятни резултати за вас през 2023г.

Използвайте способността си да разбирате чувствата на другите за да управлявате по-добре дадена ситуация. По този начин вашата чувствителност ще окуражава хората да ви помагат с добра воля и ентусиазъм.

Прекалено се влияете от мнението на средата, в която се намирате, зависими сте от нея и трудно устоявате на предложения, които излизат от групата. Ще имате идеалистичен поглед и често ще се трогвате от несправедливостта в обществото. Благоприятни са контактите с деца.

Ограничения, трудности или невъзможност за пътувания зад граница или принудителни такива, например свързани с работа, командировки. Възможно е да ви се наложи да изучавате нещо, против волята ви или получаване на образование, свързано със строителство, право, геодезия, археология и пр. Ако сега сте в година на обучение, то тогава са възможни трудности в ученето или конфликт с преподавател. Целите и мирогледа ви ще бъдат много по-конкретни и практични.

Разширяване на приятелския кръг и интересите на човек, добиване на популярност и успех в обществената дейност. Поставяне на основи за нова цел, планиране и ново бъдещо търсене. Възникване на желание за промяна в живота, нови планове, промяна в психологическа нагласа, усвояване на нещо ново или изненадващо разбиране за ново качество или умение, което притежавате.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Рак 2023г.
Астрологична прогноза - Рак 2023г.