СКОРПИОН - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Скорпион 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Скорпион 2023г.

♏ СКОРПИОН:

Годината ще ви изправи пред постиженията или неуспехите, момент за равносметка, мистични, тайни или задкулисни дейности, работа, здраве, домашни любимци, възможна изолация – доброволна или принудителна, далечни пътувания и емиграция, интерес към скритата страна на живота.

Проявявайте съпричастност с другите, внасяйте повече ред в живота си и се опитайте да си създадете режим. Поемайте рискове, стараейки се да преодолявате страховете си.

Вглеждайте се във всеки детайл и всяка подробност, анализирайте и добивайте по-голяма увереност с опита, който придобивате.

Полезни за вас ще бъдат всяка дейност и поведение, с което да бъдете в услуга другите.

Силна емоционална връзка с партньора и близкото обкръжение. Хармония, сговорчивост и по-добро сътрудничество с други хора. Мисълта ви ще бъде насочена към любовта, красотата и романтиката. Силно желание и влагане на усилия в разкрасяване на външния си вид и дома.

Период, свързан с натовареност в една или повече дейности, които лишават човек от свободно време и удоволствия. Икономии, недостиг на средства, ограничаване на харченето на пари, най-често по собствено желание, а не поради липса. Възникване на проблеми с децата, може да се наложи грижа за деца. Емоционална затвореност, загуба на връзка с любими хора. Самота, загуба на любов или чувство за несподелена любов, неспособност за човек за да се влюби.

Събития, най-често в колектив, с партньори, постигане на популярност, организиране на групова дейност в сферата на работата и по-голяма публичност. Стремеж да изпъкнете, да създадете пространство и самостоятелно поле на дейност. Може да възникне запознанство и любов, щастливо събитие в партньорството или човек започва да гледа с други очи на брака си, при тези, които са обвързани.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Скорпион 2023г.
Астрологична прогноза - Скорпион 2023г.