ТЕЛЕЦ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Телец 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Телец 2023г.

♉ ТЕЛЕЦ:

Работата, условията на труд, начина на изпълнение на служебните задължения, колегите, здравето, диетите, домашните любимци, изолация, далечните пътувания или емиграция, ще са темите, които най-силно ще ви вълнуват.

През тази година ще научите, че не винаги нещата могат да се анализират и да вървят така, както сте ги планували. Колкото повече се стремите към перфекционизъм, вникване в детайлите и аналитичност, толкова по-голямо безпокойство и тревога ще започнете да изпитвате.

Вашият урок през 2023г. е в това, че не всичко трябва да бъде планирано и под ваш контрол за да се „получи“.

По-често се опитвайте да се отпуснете и вярвайте, че всичко е наред и се развива така, както трябва.

Проява на нежност и грижовност, повишена изобретателност и добра интуиция във всекидневни ситуации. Възможни са периоди на честа смяна на настроението. Ще полагате повече грижи за себе си, желание да задоволявате нуждите си и стремеж да осъществите желанията си.

Ще изпитвате трудности, свързани с реализирането на вашите планове, стремежи, мечти и желания. Възможна е промяна, спрямо първоначалното ви виждане в целите, които си поставяте или дори отказ, невъзможност за реализация на някои от тях. Може да очаквате кризи в отношенията ви с приятели, загуба на приятели, разочарования или намаляване, ограничаване на приятелски кръг. Стесняване на интересите и дейности, свързани с много конкретни неща.

Може да се смени или разшири кръгът на познанствата, активна интелектуална дейност, по-широк кръг на общуване, увеличаване на контактите. Проява на качества, действие и повече увереност в себе си. Стремеж към утвърждаване, по-голяма самоувереност и желание за изява. Възможни са действия чрез, които да се решат проблеми, които не са могли да се решат по-рано.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Телец 2023г.
Астрологична прогноза - Телец 2023г.