ВЕЗНИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Везни 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Везни 2023г.

♎ ВЕЗНИ:

От значение за вас ще бъдат съдружията, умението да си сътрудничите, в името на една обща цел, партньорствата ви в личен план, явните ви врагове и противници, индивидуалността, темперамента и привлекателността ви за другите хора.

Необходимо е през тази година да се научите да се свързвате, по правилен начин с другите, без да проявявате егоизъм.

Изграждайте сътрудничество на базата на споделяне, дипломатичност, такт, осъзнаване на чуждите нужди и умението да се поставяте на мястото на другия, за да разбирате по-добре мотивите и подбудите за неговите действия.

Стремете се да проявявате безразличие на това как околните гледат на вас. Всяка дейност, която е с поддържаща роля от ваша страна, е препоръчителна.

Проявявате силни емоции, интуиция и предчувствия, особено свързаните с негативни събития. Целенасоченост, фиксирани цели, почти до степен на обсебеност. Склонност към самовглъбеност. Благоприятни са занимания като йога, рейки, акупунктура (иглотерапия) и източни бойни изкуства.

Възможни са промени в работата или здравословното ви състояние. Може да се наложи да се грижите за някого през тази година, като това може да се случи по принуда. Условията в работата стават по-натоварващи, напрегнати, тежки. Ще се изисква повече дисциплина и упорство от ваша страна, в най-лошия сценарии, това може да бъде и смяна на работата. Ограничения в избора на работа или невъзможност за започване на работа.

Наследство, подаръци, приходи или получаване на някаква материална помощ от страна на други хора, подобряване на материалното положение. Възможно е увеличение на доходите на партньора или възникване на напрежение, защото сте задължени на партньора си за успеха, като и в двата случая сте зависими от него. Получаване на изгоден кредит, секс и бременност, са други теми с потенциал за вас.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Везни 2023г.
Астрологична прогноза - Везни 2023г.