ВОДОЛЕЙ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2023

Астрологична прогноза - Водолей 2023г.

Божидар Ръсовски

1/1/2023

Астрологична прогноза - Водолей 2023г.

♒ ВОДОЛЕЙ:

През годината ще ви вълнуват пътешествия, връзки с чужденци и чужди култури, правни дейности, образование, интелигентност, четене, религия, духовна еволюция, смисъл на живота, роднини, писмена работа и разговори.

Бъдете отворени към нови идеи и преживявания. Слушайте повече и задавайте въпроси, за да разберете какво наистина мислят другите.

Имайте поглед върху двете страни на всяка ситуация и винаги търсете фактологична информация, преди да вземете решение. Освободете се от необходимостта да бъдете винаги прави.

Дейности в областта на продажбите, комуникацията, писането и образованието може да ви направи щастливи и да ви донесе материален успех.

Желание да се прекарва повече време вкъщи, родителите и семейството придобиват по-голяма важност. Може да решите да закупите имот, да ремонтирате или разкрасите, по някакъв начин този, който вече притежавате. Ще се появи потребност за повече грижовност.

Загуба на жизнени сили, отпадналост, изостряне на хронични заболявания. Ограничения във финансите и материалните придобивки, трудности свързани с начините, по които изкарвате парите си. Упорите работа в посока укрепване на здравето и печеленето на пари. Изисква се дисциплина и постоянство, продължителни и самостоятелни занимания за възстановяване или подобряване на здравословното ви състояние. Удачен момент за хранителни режими и диети.

Хармония и спокойствие в семейната среда, по някакъв начин атмосферата у дома е подобрена, човек има усещане, че започва да живее по-добре. Сдобиване с недвижимо имущество или преместване на дома, с по-добри условия на битов план или подобряване на вече съществуващите. Ремонти или всякакви способи за разкрасяване на дома. Щастливо събитие в семейството.

ПОДАРИ ХОРОСКОП

НАПРАВИ НАЙ-ДОБРИЯ ПОДАРЪК ЗА ПРИЯТЕЛИТЕ И БЛИЗКИТЕ СИ ХОРА.

Хороскоп подаръкХороскоп подарък
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

Астрологични услугиАстрологични услуги
Астрологична прогноза - Водолей 2023г.
Астрологична прогноза - Водолей 2023г.