АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

Какво да очакваме през Декември?

Божидар Ръсовски

11/24/2021

Прогноза Декември 2021г.
Прогноза Декември 2021г.

Астрологична прогноза - Декември 2021г.

Общи тенденции през месец Декември

Декември ще бъде значително по-спокоен месец в много отношения. Момент за равносметка на случилите се през годината събития и по-оптимистичен поглед към бъдещето. Активността е насочена към завършване на задачите и проектите до края на годината, което лишава много хора от свободното им време. Мотивацията за постигане на целите ще бъдат обвързани с дома и семейния уют, а спокойствие и почивка човек ще намира във всичко, което му носи удоволствие на материален план.

До средата на месеца Меркурий ще се движи в знака Стрелец, което дава по-голяма избирателност по отношение на информацията. Всичко, което е свързано с поставена цел, се приема лесно и се натрупва като знания, докато останалото, извън интересите и целите на човек, се отхвърля.

Фокусът ще бъде върху голямата цел и по-трудно ще се обръща внимание на детайлите. На 13-ти декември Меркурий преминава в Козирог и ще се увеличи интересът към фундаменталните знания и авторитетите.

На същата дата (13-ти декември) Марс преминава в знака Стрелец и това засилва нуждата от нови приключения, желанието да се научи нещо ново и проявяването на физическа и интелектуална независимост. Прилив на ентусиазъм, въодушевление и повишено чувство за собствено достойнство.

Венера става ретроградна на 19-ти декември в Козирог и до края на месеца ще бъде в съвпад с Плутон. Емоционалност, страст, ревност, силно желание, което ще пречи на човек да взема решения чрез разум. В периода не се препоръчват всякакви разкрасяващи процедури (боядисване на косата, подстригване и пр.), козметични операции, закупуване на дрехи, както и предмети на изкуството и всякакви декорации. Новолунието в Стрелец на 4-ти Декември (09:43ч.), което е и последното слънчево затъмнение за годината, показва, че въпреки желанието си за социализация, общуване с приятели, под много форми ще има ограничения и изолираност.

Личната изява ще бъде трудно осъществима. Страстите и емоциите ще надделяват, но конфликтите могат да бъдат избегнати, ако тази енергия бъде насочена към извършването на дейност с конкретен резултат.

Хубав момент за промяна в дома, свързана с разкрасяване под някаква форма. Ако желаете да закупите нови красиви предмети за тази цел, препоръчително е това да бъде преди 17-ти декември, когато Венера започва своята ретроградна фаза. Закупуването на всякакви предмети свързани с изкуство, декорация, красота в периода 17-ти декември до 30-ти януари, може да доведе до разочарование след това.

Използвайте месеца за търсене на допълнителен източник на доходи или възможност, чрез която да увеличите вашите финанси.

МИШЕЛ ГОКЛЕН - АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА.

Мишел ГокленМишел Гоклен
РОЗЕТАТА ОТ ПЛИСКА И ЗВЕЗДАТА НА МАГОВЕТЕ

История и предназначение на един от най-популярните артефакти в нашата история.

Розетата от ПлискаРозетата от Плиска