БЛИЗНАЦИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Близнаци 2024г.

Божидар Ръсовски

3/17/2024

Астрологична прогноза - Близнаци 2024г.

 БЛИЗНАЦИ:

Събитията на годината минават през творчеството, изкуството, публичните изяви, удоволствия, развлечения, отдих, хобита, спорт, собствените деца, влюбванията и романтичните връзки, както и приятелите, различни групи, клубове и организации.

Дори действията ви да бъдат посрещнати с неодобрение, стремете се да останете верни на своите нестандартни идеи. Силно удовлетворение и успех ще имате, когато работите в група по различни проекти, особено, ако се свързани с идеалистични или общочовешки каузи.

Занимания с астрология, електротехника, наука, компютри и всяка дейност, която може да свързва бъдещето с настоящето е препоръчителна.

Желание да се прекарва повече време вкъщи, родителите и семейството придобиват по-голяма важност. Може да решите да закупите имот, да ремонтирате или разкрасите, по някакъв начин този, който вече притежавате. Ще се появи потребност за повече грижовност.

Възможни са сериозни промени в служебната ви дейност и социалното ви положение. Това ще се прояви като добиване на стабилност и натоварване с повече отговорности, свързани с упорита и тежка работа или препятствия в кариерата, определени ограничения, трудности и дори смяна на работа. Във всички случаи, в живота ви това е ежедневно напрегната работа, реорганизации, трудни отношения с началници, ограничени перспективи и много работа.

До средата на годината е период за равносметка, приключване на стара работа или дейност и тенденция да започнете нещо ново. За някои е възможно значимо преместване с нови възможности. Засилен интерес към духовенство и религия. Възможна е изолация, но такава, която е свързана с дейност или събитие, което ви прави щастливи, такова може да бъде появата на нов член в семейството.

След средата на годината може да се смени или разшири кръгът на познанствата, активна интелектуална дейност, по-широк кръг на общуване, увеличаване на контактите. Проява на качества, действие и повече увереност в себе си. Стремеж към утвърждаване, по-голяма самоувереност и желание за изява. Възможни са действия чрез, които да се решат проблеми, които не са могли да се решат по-рано. 

Астрологична прогноза - Близнаци 2024г.
Астрологична прогноза - Близнаци 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен