Имате голяма потребност от общуване и сътрудничество, търсите опора в партньора или човек, който ви е също толкова близък. Имате съмнения, че нещата няма да се получат, така както вие искате. Меко, елегантно и премерено изразявате на чувствата си. Имате необходимост от мир, спокойствие и хармония.

Подобряване на общуването. Търсите контакт и лесно стъпвате в дискусии, желаете да демонстрирате интелектуалните си способности. Периодът е добър за занимаващите се с някакъв вид търговия.

Избягвате всякакви конфликти и противоречия в обществото, подобрявате емоционалния климат, там където отидете. Лошо отношение към вас, би могло да ви разстрои повече от нормално.

Пълни сте с ентусиазъм, живеете с днешния ден и трудно приемате авторитетите. Стремите се да бъдете първи във всичко с което се захванете и искате винаги да печелите. На по-активните в спорта ще им бъде трудно да не се изявяват в тази сфера, но не прекалявайте, тъй като сега сте по-предразположени към различни контузии и травми. Трудно ще приемате съвети, в много случаи, активността ви ще изпреварва добре обмислените действия. Често може реакциите ви да бъдат прекалено резки и да бъдете по-гневни и заядливи.

Хороскоп ПодаръкХороскоп Подарък
Зодия Близнаци - Месечен хороскоп
Зодия Близнаци - Месечен хороскоп

Зодия Близнаци - Месечен хороскоп - Декември 2022г.

Близнаци - Месечен Хороскоп Декември 2022