БЛИЗНАЦИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Близнаци 2022г.

Божидар Ръсовски

1/13/2022

Астрологична прогноза - Близнаци 2022г.
Астрологична прогноза - Близнаци 2022г.

Астрологична прогноза - Близнаци 2022г.

♊ БЛИЗНАЦИ:

Работата, условията на труд, начина на изпълнение на служебните задължения, колегите, здравето, диетите, домашните любимци, изолация, далечните пътувания или емиграция, ще са темите, които най-силно ще ви вълнуват.

През тази година ще научите, че не винаги нещата могат да се анализират и да вървят така, както сте ги планували.

Колкото повече се стремите към перфекционизъм, вникване в детайлите и аналитичност, толкова по-голямо безпокойство и тревога ще започнете да изпитвате.

Вашият урок през 2022г. е в това, че не всичко трябва да бъде планирано и под ваш контрол за да се „получи“.

По-често се опитвайте да се отпуснете и вярвайте, че всичко е наред и се развива така, както трябва.

Силна емоционална връзка с партньора и близкото обкръжение. Хармония, сговорчивост и по-добро сътрудничество с други хора. Мисълта ви ще бъде насочена към любовта, красотата и романтиката. Силно желание и влагане на усилия в разкрасяване на външния си вид и дома.

Ограничения, трудности или невъзможност за пътувания зад граница или принудителни такива, например свързани с работа, командировки. Възможно е да ви се наложи да изучавате нещо, против волята ви или получаване на образование, свързано със строителство, право, геодезия, археология и пр. Ако сега сте в година на обучение, то тогава са възможни трудности в ученето или конфликт с преподавател. Целите и мирогледа ви ще бъдат много по-конкретни и практични.

Активна дейност, подобряване на условията в работата, повишаване на професионален статус, израстване в работата или смяна на длъжността с по-перспективна. Възможно е добиване на популярност, награди, почит, диплома, повишения, голям ръст и достигане на желан резултат, кулминация. В женски хороскоп, това може да бъде събитие, променящо социалния статус, брак.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.