РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

Ретроградна Венера - 19 Декември 2021г.÷ 29 Януари 2022г.

Божидар Ръсовски

12/9/2021

Ретроградна Венера 2021г.
Ретроградна Венера 2021г.

Ретроградна Венера - 19 Декември 2021г. - 29 Януари 2022г.

Отговаря за събития свързани с:

Любов, изкуство, пари, лични възможности – емоционални, духовни или финансови. Възможно е стара любов да се завърне в живота ви, но това може да е за определен период без да се установяват дълготрайни отношения.

Не се препоръчват всякакви разкрасяващи процедури (боядисване на косата, подстригване и пр.), козметични операции, закупуване на дрехи, както и предмети на изкуството и всякакви декорации. Не е удачно започване на любовна връзка и сключване на брак. През периода на ретроградност съществуващите любовни връзки могат да бъдат подложени на изпитание.

Действа положително на творческия процес, както и на хора с такива занимания и професии, като балерини, танцьори, художници. Ако разполагате с някакъв вид декорация или предмет на изкуството, от който желаете да се отървете, този период е удачен момент да го продадете.

Ретроградна Венера в Козирог

Външна сдържаност зад която се крият силни чувства и емоции. Заради съвпада на Венера с Плутон в този период, страстите и емоциите на вътрешен план ще бъдат още по-силни. Голяма привързаност, страст, ревност и страх от това да не се изгуби обекта желанията ни. Въпреки това, разкриването на чувствата няма да бъде лесна задача. Влизането в нови отношения ще бъде по-трудно, но при жените е възможно започване на такива с мъже на по-висока позиция, началници или просто с по-голяма разлика във възрастта.

Следва прогноза за вашия зодиакален знак. Прочетете прогнозната и за знака на вашия асцендент. А ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

♈ ОВЕН:

Възможност да се подобри стилът ви на работа - вкус, очарование, компромис, симпатии отстрана на колегите. Ако атмосферата в работата е предразполагаща, бихте могли да постигнете висока продуктивност. Това, което вършите, трябва да ви харесва, в противен случай изпитвате затруднения в работата. Стремеж да се избягват споровете, несигурност в професионалното си бъдеще. Като негатив може да се очаква лошо отношение от жени и пречки от тяхна страна. Неудачни флиртове и любовни връзки на работното място.

♉ ТЕЛЕЦ:

Потенциал за връзка с чужденец, запознанство с партньор по време на пътуване. Засилен интерес към изкуство, философия, право. Човек посещава културни мероприятия, изложби и др. Възможност да се работи върху допълнително образование или далечна цел, която сте си поставили, особено свързаните с дипломация, поезия и литература, музика и изкуство. Като негатив, може да има разочарования в идеалите на човека, вътрешен стремеж към нещо недостижимо.

♊ БЛИЗНАЦИ:

Неспокойствие, чувствата са интензивни, човек се въвлича емоционално в ситуации, има сексуално притегляне. Период, в който е възможно зачатие. Изкушение от харчене на пари, покупки. Засилва се ревността и недоверчивостта. Човек ще подхожда емоционално, може да се подлъже, да вземе лош кредит или да загуби чужди пари и да не може да ги върне. Да се внимава за венерически болести и такива на пикочно-половата система.

♋ РАК:

Период за изясняване на любовни отношения, в който човек има възможност да бъде по-внимателен към чувствата на другите, да покаже нежност и интерес към партньора. Хармонизиране отношения, сътрудничество. Това може да бъде и момент, в който да направим равносметка за нашето партньорство и посоката му на развитие за напред. Отрицателните проявления са свързани с конфликтни ситуации, несигурност и противоречия.

♌ ЛЪВ:

Преживявания в служебен план. В работата може да има повече емоции от обичайното, нежелание да се правят компромиси. Човек има усещане, че не e оценен за работата, която върши. Добро време за подобряване на отношенията в колектива. Възможни флиртове на работното място, но бъдете внимателни и помислете до колко това е удачно. В негативно отношение може да има здравословни неразположения, недоволство от служебно положение, грижи.

♍ ДЕВА:

Занимания с музика, изкуства, изложби, ревюта и пр. Може да имате успех в периода, ако имате връзка с театралната или художествена дейност, киното, сценичните изкуства. Ако нямате, възможно е да развиете хоби, което да е свързано с някоя от изброените сфери. Човек е отворен по отношение на чувствата, прави опити да се харесва, засилва се чувството на влюбеност, влекат го развлеченията. Засилване на сексуалността. В негативен план може да се очаква по-голяма капризност, отдаденост на удоволствия.

♎ ВЕЗНИ:

Човек прави разбор на ситуации от личен характер, задълбочава своите контакти и връзки, самовглъбява се. Привързаностите стават по-силни и дълбоки. Затваря се в себе си и нещо преживява. Силна вътрешна реакция. Добре е да се изяснят и хармонизират отношенията с близките. Ако имате желание да разкрасите дома си бихте могли да обмислите как точно желаете да стане това, но към действие може да преминете след периода на ретроградна Венера. Негативните прояви са свързани с чувството за самота, затваряне в себе си, преживявания, свързани с миналото.

♏ СКОРПИОН:

Необходимост от емоционално общуване. Човек иска да се харесва в приятелския кръг, да пътува, да флиртува, да има романтични запознанства. Склонност към компромиси, стремеж към изтънчено, високо духовно общуване. Хубав момент за дейности, които развиват вашия ум и въображение. Възможна е поява на връзка с човек от приятелски кръг или изясняване на отношения с приятели. Отрицателното влияние е свързано с неприятни срещи и запознанства.

♐ СТРЕЛЕЦ:

Стремеж към комфорт на физически план, удоволствия, наслади, хубава храна. Бъдете внимателни и не прекалявайте, подбирайте добре всичко, което консумирате. Стремеж към по-голяма свобода във финансовата сфера. Бихте могли да обмислите къде допускате финансови грешки и как може да се развиете по-добре в това отношение, но конкретни действия и инвестиции може да предприемете след Януари месец на 2022г. Обърнете внимание на здравето си и по-конкретно на кожата, щитовидната жлеза, бъбреците, пикочно-полова система.

♑ КОЗИРОГ:

Желание да се харесате, да ви забележат, усилва се обаянието. Стремеж към хармонични отношения и откровеност. Въпреки това сериозна промяна във външността не е желателна в този период. Може да се демонстрират по-ярки и открити чувства. Предпоставка за занимания с музика, танци, поезия, рисуване, дизайн. Човек е ориентиран към взаимодействие. Като негатив, може да присъства недоволство от себе си, от външността си, лошо настроение.

♒ ВОДОЛЕЙ:

Чувствителност, емоционална затвореност, срамежливост. Желание на човек да се отпусне, да мечтае, да медитира. Може да получите помощ от неочаквани тайни източници. В трудни моменти проблемите се решават ненадейно. Може да се разгърне музикален или художествен талант. Проява на благотворителност, желание да се помага на страдащи и онеправдани хора. Като негатив - тайни връзки или връзка с човек, когото никой не одобрява. Чувство за самота.

♓ РИБИ:

Мечти за идеална любов. Запознанство със съмишленик. Романтичен флирт. Човек постига желанията си с обаяние. Преосмисляне на надеждите, мечтите и желанията. Може да се изяснят приятелски и любовни отношения. Приятелите често се превръщат в любовници и обратното. Възможно е осъзнаване за прекалено идеализиране на връзките и образа на партньора. Търсейки романтика, разбирате, че живеете с представата за човека до себе си, не със самия него.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ ?

Прогноза Декември 2021г.Прогноза Декември 2021г.
АСТРОЛОЗИТЕ НА БЯЛОТО БРАТСТВО - НИКОЛАЙ ДОЙНОВ

КРАТКА ИСТОРИЯ ЗА ЖИВОТА НА ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРСКИ АСТРОЛОЗИ.

Николай Дойнов - астрологНиколай Дойнов - астролог