ДЕВА - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Дева 2022г.

Божидар Ръсовски

1/10/2022

Астрологична прогноза - Дева 2022г.
Астрологична прогноза - Дева 2022г.

Астрологична прогноза - Дева 2022г.

♍ ДЕВА:

През тази година интелекта, ученето, общуването, комуникацията, писмени дейности, събития в живота на братя и сестри, преподаването, пътешествията, образованието, правото, философията, религията и духовността ще бъдат темите на вашето развитие.

Необходимо е повече да се осланяте на собствената си интуиция, тъй като никога няма да разполагате с достатъчно информация за да знаете каква е истината по даден въпрос.

Вярата и действията от позицията на собствената ви истина ще ви донесе цялостност и спокойствие на ума, а не стремежа да разберете какво мислят другите хора, за да кажете правилното нещо така, че те да се съгласят с вашата гледна точка.

Желание да се прекарва повече време вкъщи, родителите и семейството придобиват по-голяма важност. Може да решите да закупите имот, да ремонтирате или разкрасите, по някакъв начин този, който вече притежавате. Ще се появи потребност за повече грижовност.

Възможни са промени в работата или здравословното ви състояние. Може да се наложи да се грижите за някого през тази година, като това може да се случи по принуда. Условията в работата стават по-натоварващи, напрегнати, тежки. Ще се изисква повече дисциплина и упорство от ваша страна, в най-лошия сценарии, това може да бъде и смяна на работата. Ограничения в избора на работа или невъзможност за започване на работа.

Събития, най-често в колектив, с партньори, постигане на популярност, организиране на групова дейност в сферата на работата и по-голяма публичност. Стремеж да изпъкнете, да създадете пространство и самостоятелно поле на дейност. Може да възникне запознанство и любов, щастливо събитие в партньорството или човек започва да гледа с други очи на брака си, при тези, които са обвързани.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.