ДЕВА - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Дева 2024г.

Божидар Ръсовски

3/14/2024

Астрологична прогноза - Дева 2024г.

 ДЕВА:

Акцент върху начините, по които посрещате възможностите и ограниченията, за да доведете връзките, в които участвате до благоприятен край.

Чуждите пари, мистични и духовни интереси, раздялата, смъртта и трансформацията, здравето и способността ви да давате и получавате, ще бъдат вашите теми за 2024г.

Освобождавайте се от всичко, което ви води до застой и липса на енергия, независимо дали това са вещи, хора или емоции.

Старайте се да се наслаждавате на нещата, без да е необходимо да ги притежавате. Всякакви дейности, засягащи непрекъснати промени и развитие, ще ви носят вълнение и потенциал за лична еволюция.

Проява на нежност и грижовност, повишена изобретателност и добра интуиция във всекидневни ситуации. Възможни са периоди на честа смяна на настроението. Ще полагате повече грижи за себе си, желание да задоволявате нуждите си и стремеж да осъществите желанията си.

Влошаване на отношенията с партньор, отчуждение, конфликти. Възможно е скарване с близък човек, приятел. Препятствия в брака, а за необвързаните, това е период с невъзможност за осъществяване на сериозни връзки или отсъствие на каквито и да било отношения. Могат да възникнат имуществени спорове, дела, разделяне на имущество, съд и пр. При определени условия, може да се случи брак или влизане в стабилна връзка, често с по-възрастни партньори.

До средата на годината са възможни контакти зад граница, засилено общуване, пътувания, разширяване на кръгозора и интересите на човек. Интересни запознанства, по време на пътуване, както професионални, така и от личен характер. Интерес към ново обучение, висше образование или някакво надграждане. Ако човек има духовни търсения възникват философски въпроси за смисъла на живота, среща се с нова идеология.

След средата на годината очаквайте активна дейност, подобряване на условията в работата, повишаване на професионален статус, израстване в работата или смяна на длъжността с по-перспективна. Възможно е добиване на популярност, награди, почит, диплома, повишения, голям ръст и достигане на желан резултат, кулминация. В женски хороскоп, това може да бъде събитие, променящо социалния статус, брак.

Астрологична прогноза - Дева 2024г.
Астрологична прогноза - Дева 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен