КОЗИРОГ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Козирог 2022г.

Божидар Ръсовски

1/6/2022

Астрологична прогноза - Козирог 2022г.
Астрологична прогноза - Козирог 2022г.

Астрологична прогноза - Козирог 2022г.

♑ КОЗИРОГ:

Темите на 2022г. за вас са в тясна връзка с приятели, групи, клубове, организации, хуманитарни дейности, нови технологии, реформаторски дейности, реализиране на планове, надежди и мечти, бъдещите ви проекти, децата, спорт, хоби, развлечения и любов. Приемайте живота като игра, следвайте сърцето си.

Бъдете по-самоуверени, поемайте риск и не се страхувайте да бъдете в центъра на вниманието.

Използвайте въображението си, за да доставяте радост на другите, по тази начин ще може да получите тяхното одобрение, подкрепа и любов.

Възможна реализация ще имате в дейностите свързани с деца, игри и спорт. Положителен резултат може да имате, когато действате активно, за да постигнете онова, което искате.

Прекалено влияние от собствените си емоции и подсъзнателни инстинкти. Ще бъдете по-чувствителни, емоционални, интуитивни, възприемчиви и творчески настроени. Любопитство към мистични знания или религия. Може да имате интересни, дори пророчески сънища.

Загуба на жизнени сили, отпадналост, изостряне на хронични заболявания. Ограничения във финансите и материалните придобивки, трудности свързани с начините, по които изкарвате парите си. Упорите работа в посока укрепване на здравето и печеленето на пари. Изисква се дисциплина и постоянство, продължителни и самостоятелни занимания за възстановяване или подобряване на здравословното ви състояние. Удачен момент за хранителни режими и диети.

Подобряване на отношенията с роднини, братя, сестри, разширяване на кръга на общуване, много контакти. Активно учене, придобиване на знания, образоване в сферата на бъдеща специалност или натрупване на знания, които могат да окажат влияние на бъдещето ви издигане. Щастливи моменти, свързани с автомобили, кратки пътувания и интересни запознанства.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.