КОЗИРОГ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Козирог 2024г.

Божидар Ръсовски

3/10/2024

Астрологична прогноза - Козирог 2024г.

 КОЗИРОГ:

Тази година ще занимава вниманието ви с положението ви в обществото, постиженията, признанията и наградите, работодатели, шефове или властимащи, амбициите, кариерата, родителите, семейството и дома.

Избягвайте необходимостта да контролирате всичко и всички, защото в желанието си да бъдете отговорни за ситуации в живота на другите хора, без никой да ви е молил за това, по неподходящ начин си присвоявате отговорностите на тези хора.

Не се опитвайте да скриете или потиснете чувствата си, признавайте несигурността си, когато присъства. Възможността да се грижите за околните, физически, духовно или емоционално, ще ви носи голямо удоволствие.

Независимостта и свободата ще бъдат от голямо значение за вас. Може да откриете, че сте много по-искрени и откровени в изказванията си. Засилват се желанията за приключения и пътешествия. Ще бъдете заредени с голям оптимизъм и ще изпитвате радост от живота.

Ограничаване на контактите, влошаване на общуването, възникване на конфликти и трудности в обучението или тежко, усърдно учене. Определени проблеми с пътувания на кратки разстояния, автомобили или обстоятелствата ви налагат да пътувате често, независимо от вашето желание. Сложни отношения, трудности с роднини, братя и сестри. Възможна е смяна на местожителство, като това може да бъде принудително, в резултат на определени обстоятелства.

До средата на годината имате склонност да поемате повече риск, като разчитате на неочакван късмет или успех. Желание за повече свободно време, човек се отдава на удоволствия, хобита и развлечения. Може да осъществите големи покупки, да получите големи подаръци от любими хора, да харчите пари за удоволствие. Възможност за събития като любов, бременност и раждане на дете.

След средата на годината ще имате подобряване на ситуациите, свързани с работата, по-добри отношения с колегите, подобряване на социален статус, може да откриете ново поприще за реализация. Но, ако влагате прекомерни амбиции, желания и стремежи да получите това, което смятате, че заслужавате, то сферата на работата може да се окаже кризисна. Стремете се да подхождате реалистично и търпеливо към обстоятелствата.

Астрологична прогноза - Козирог 2024г.
Астрологична прогноза - Козирог 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен