Удачен момент за равносметка и възможност да изследвате на своето подсъзнание, може дистанцирано да гледате на живота от позицията на наблюдател. Сега предпочитате да стоите на страна от житейските проблеми. Период за уединение, духовни занимания и творческа работа. Проявяване на милосърдие и състрадание. Подходящи дни за медитация и молитва.

По-трудно ви е да вземате рационални решения, по-скоро интуитивно усещате определени неща, без да е необходимо да ги доказвате. Интересите ви са свързани с тайни науки, изкуство, музика, психология, вяра и религия.

Предразположени сте към благотворителност, желаете да помагате на страдащи и онеправдани хора. Ако преминавате през трудни моменти има възможност те ненадейно да се разрешат.

Неблагоприятен момент за служебното ви представяне. Има вероятност да се сблъскате с враждебна обстановка и да ви се наложи да водите спорове с колеги. Трудно се подчинявате и силно желаете да накарате другите да ви уважават. Не се страхувате от тежка работа, по-енергични сте в този период, но не са изключени и възникване на конфликти с всеки ваш конкурент. Хиперактивни сте и имате излишък от сили, но внимавайте за инфекциозни болести, кръвоизливи, наранявания и травми по време на работа.

Хороскоп ПодаръкХороскоп Подарък
Зодия Козирог - Месечен хороскоп
Зодия Козирог - Месечен хороскоп

Зодия Козирог - Месечен хороскоп - Декември 2022г.

Козирог - Месечен Хороскоп Декември 2022