ЛЪВ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Лъв 2022г.

Божидар Ръсовски

1/11/2022

Астрологична прогноза - Лъв 2022г.
Астрологична прогноза - Лъв 2022г.

Астрологична прогноза - Лъв 2022г.

♌ ЛЪВ:

Ще бъдете по-силно привлечени към дома, семейството, родината, традициите, недвижимата собственост, родното място, но и събитията относно целите ви, кариерата и положението в обществото, няма да са ви безразлични.

През годината трябва да се стремите да поемате повече отговорност и да постигате това, което ви е необходимо.

Поемането на ръководни позиции и предприемачеството ще имат благоприятни резултати за вас през 2022г.

Използвайте способността си да разбирате чувствата на другите за да управлявате по-добре дадена ситуация.

По този начин вашата чувствителност ще окуражава хората да ви помагат с добра воля и ентусиазъм.

Желание за повече романтика, удоволствия и развлечения, разбирателство в отношенията с деца. По-голямо спокойствие и увереност, често може да попадате в центъра на вниманието. Може да се захванете с неща, които до този момент никога не сте правили.

Влошаване на отношенията с партньор, отчуждение, конфликти. Възможно е скарване с близък човек, приятел. Препятствия в брака, а за необвързаните, това е период с невъзможност за осъществяване на сериозни връзки или отсъствие на каквито и да било отношения. Могат да възникнат имуществени спорове, дела, разделяне на имущество, съд и пр. При определени условия, може да се случи брак или влизане в стабилна връзка, често с по-възрастни партньори.

Наследство, подаръци, приходи или получаване на някаква материална помощ от страна на други хора, подобряване на материалното положение. Възможно е увеличение на доходите на партньора или възникване на напрежение, защото сте задължени на партньора си за успеха, като и в двата случая сте зависими от него. Получаване на изгоден кредит, секс и бременност, са други теми с потенциал за вас.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.