ЛЪВ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Лъв 2024г.

Божидар Ръсовски

3/15/2024

Астрологична прогноза - Лъв 2024г.

 ЛЪВ:

През тази година интелекта, ученето, общуването, комуникацията, писмени дейности, събития в живота на братя и сестри, преподаването, пътешествията, образованието, правото, философията, религията и духовността ще бъдат темите на вашето развитие.

Необходимо е повече да се осланяте на собствената си интуиция, тъй като никога няма да разполагате с достатъчно информация за да знаете каква е истината по даден въпрос.

Вярата и действията от позицията на собствената ви истина ще ви донесе цялостност и спокойствие на ума, а не стремежа да разберете какво мислят другите хора, за да кажете правилното нещо така, че те да се съгласят с вашата гледна точка.

Имате стремеж към практически умения и занаяти. Ще планирате нещата предварително, бавно и внимателно, понякога дори тромаво. Сигурността и солидната основа ще занимават мислите ви, може да започнете да спестявате. Материалната част на живота ще бъде важна за вас.

Възможни са финансови ограничения, недостиг на пари, дългове или загуби. Проблеми свързани със заеми, кредити и наследства. Обръщайте повече внимание на здравето си, защото е възможно влошаване на общото ви здравословно състояние, особено хронични заболявания и свързаните със стави, кости, сухожилия и зъби. При жените може да има проблеми и трудности при забременяване. От друга страна може да направите успешни инвестиции в земя и имоти.

До средата на годината очаквайте активна дейност, подобряване на условията в работата, повишаване на професионален статус, израстване в работата или смяна на длъжността с по-перспективна. Възможно е добиване на популярност, награди, почит, диплома, повишения, голям ръст и достигане на желан резултат, кулминация. В женски хороскоп, това може да бъде събитие, променящо социалния статус, брак.

След средата на годината има разширяване на приятелския кръг и интересите на човек, добиване на популярност и успех в обществената дейност. Поставяне на основи за нова цел, планиране и ново бъдещо търсене. Възникване на желание за промяна в живота, нови планове, промяна в психологическа нагласа, усвояване на нещо ново или изненадващо разбиране за ново качество или умение, което притежавате.

Астрологична прогноза - Лъв 2024г.
Астрологична прогноза - Лъв 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен