Наслаждавате се на хобитата и удоволствията във вашия живот. Ще бъдете по-активни, особено в дейностите свързани със спорт или някаква творческа дейност. В основни теми могат да се превърнат ухажванията, любовта и децата.

Проява на независимост и стремеж към лидерство. Влечение към различни изкушения и развлечения. Засилва се възможността за нововъведения и изобретателска дейност. Чрез писане може ярко да проявите своите мисли и чувства, на които хората да се възхищават. Интелектуалните игри също са фокус за вас.

Склонността ви към любовни развлечения и способността ви да се наслаждавате на дейности свързани с литература, изкуство, театрална или художествена дейност, кино или танци са силно завишени.

Силно желание за свобода и независимост. Стремеж към конкурентно поведение и съревнование с приятели и съмишленици. Желание да се доминира, демонстрирате тиранично и взискателно отношение към хората, което може да доведе до конфликтни ситуации. В приятелски кръгове ще се проявявате активно, демонстративно, страстно, дори прекалено на моменти. Вероятни разногласия с колеги, сътрудници, приятели и всякакви колективи. Демонстрирате способност да заемате активна позиция в обществото.

Хороскоп ПодаръкХороскоп Подарък
Зодия Лъв - Месечен хороскоп
Зодия Лъв - Месечен хороскоп

Зодия Лъв - Месечен хороскоп - Декември 2022г.

Лъв - Месечен Хороскоп Декември 2022