ОВЕН - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Овен 2022г.

Божидар Ръсовски

1/15/2022

Астрологична прогноза - Овен 2022г.
Астрологична прогноза - Овен 2022г.

Астрологична прогноза - Овен 2022г.

♈ ОВЕН:

Фокус за вас през 2022г. са притежанията и ресурсите, както физически така и емоционални.

Събитията през годината ще бъдат свързани с финанси, наследства, кредити, раздяла, здраве, свързване със сексуалността и лична трансформация. Начините, по които получавате и давате.

Разбирането, че притежанията трябва да се използват за личното ви развитие без да се получава безсмислено трупане на неща, от които нямате нужда.

Годината ви учи да се разделяте с всичко, което вече не ви е необходимо, независимо дали това са предмети, емоции или хора.

Засилен интерес към непознатото, езотериката, духовенство, мистика и окултизъм.

Независимостта и свободата ще бъдат от голямо значение за вас. Може да откриете, че сте много по-искрени и откровени в изказванията си. Засилват се желанията за приключения и пътешествия. Ще бъдете заредени с голям оптимизъм и ще изпитвате радост от живота.

Ще изпитвате трудности, свързани с реализирането на вашите планове, стремежи, мечти и желания. Възможна е промяна, спрямо първоначалното ви виждане в целите, които си поставяте или дори отказ, невъзможност за реализация на някои от тях. Може да очаквате кризи в отношенията ви с приятели, загуба на приятели, разочарования или намаляване, ограничаване на приятелски кръг. Стесняване на интересите и дейности, свързани с много конкретни неща.

Период за равносметка, приключване на стара работа или дейност и тенденция да започнете нещо ново. За някои е възможно значимо преместване с нови възможности. Засилен интерес към духовенство и религия. Възможна е изолация, но такава, която е свързана с дейност или събитие, което ви прави щастливи, такова може да бъде появате на нов член в семейството.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.