РАК - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Рак 2022г.

Божидар Ръсовски

1/12/2022

Астрологична прогноза - Рак 2022г.
Астрологична прогноза - Рак 2022г.

Астрологична прогноза - Рак 2022г.

♋ РАК:

Събитията на годината минават през творчеството, изкуството, публичните изяви, удоволствия, развлечения, отдих, хобита, спорт, собствените деца, влюбванията и романтичните връзки, както и приятелите, различни групи, клубове и организации.

Дори действията ви да бъдат посрещнати с неодобрение, стремете се да останете верни на своите нестандартни идеи.

Силно удовлетворение и успех ще имате, когато работите в група по различни проекти, особено, ако се свързани с идеалистични или общочовешки каузи.

Занимания с астрология, електротехника, наука, компютри и всяка дейност, която може да свързва бъдещето с настоящето е препоръчителна.

Способност да бъдете в услуга на другите, да им помагате. Обръщайте по-голямо внимание на вашия режим на хранене. По-лесно може да проявите дисциплина по отношение на диети и физическо натоварване. Желание за самоусъвършенстване, критичност към себе си и другите.

Възможни са финансови ограничения, недостиг на пари, дългове или загуби. Проблеми свързани със заеми, кредити и наследства. Обръщайте повече внимание на здравето си, защото е възможно влошаване на общото ви здравословно състояние, особено хронични заболявания и свързаните със стави, кости, сухожилия и зъби. При жените може да има проблеми и трудности при забременяване. От друга страна може да направите успешни инвестиции в земя и имоти.

Контакти зад граница, засилено общуване, пътувания, разширяване на кръгозора и интересите на човек. Интересни запознанства, по време на пътуване, както професионални, така и от личен характер. Интерес към ново обучение, висше образование или някакво надграждане. Ако човек има духовни търсения възникват философски въпроси за смисъла на живота, среща се с нова идеология.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.