РАК - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Рак 2024г.

Божидар Ръсовски

3/16/2024

Астрологична прогноза - Рак 2024г.

 РАК:

Ще бъдете по-силно привлечени към дома, семейството, родината, традициите, недвижимата собственост, родното място, но и събитията относно целите ви, кариерата и положението в обществото, няма да са ви безразлични.

През годината трябва да се стремите да поемате повече отговорност и да постигате това, което ви е необходимо. Поемането на ръководни позиции и предприемачеството ще имат благоприятни резултати за вас през 2024г.

Използвайте способността си да разбирате чувствата на другите за да управлявате по-добре дадена ситуация. По този начин вашата чувствителност ще окуражава хората да ви помагат с добра воля и ентусиазъм.

Повече любопитство и любознателност, ще изпитвате удоволствие от обучение, общуване и всяка възможност за усвояване на нови знания. Желание да се пътува, да бъдете в движение, повече пътешествия и нови преживявания. Може да усвоите нови умения, които обогатяват опита ви.

Ограничения, трудности или невъзможност за пътувания зад граница или принудителни такива, например свързани с работа, командировки. Възможно е да ви се наложи да изучавате нещо, против волята ви или получаване на образование, свързано със строителство, право, геодезия, археология и пр. Ако сега сте в година на обучение, то тогава са възможни трудности в ученето или конфликт с преподавател. Целите и мирогледа ви ще бъдат много по-конкретни и практични.

До средата на годината има разширяване на приятелския кръг и интересите на човек, добиване на популярност и успех в обществената дейност. Поставяне на основи за нова цел, планиране и ново бъдещо търсене. Възникване на желание за промяна в живота, нови планове, промяна в психологическа нагласа, усвояване на нещо ново или изненадващо разбиране за ново качество или умение, което притежавате.

След средата на годината е период за равносметка, приключване на стара работа или дейност и тенденция да започнете нещо ново. За някои е възможно значимо преместване с нови възможности. Засилен интерес към духовенство и религия. Възможна е изолация, но такава, която е свързана с дейност или събитие, което ви прави щастливи, такова може да бъде появата на нов член в семейството.

Астрологична прогноза - Рак 2024г.
Астрологична прогноза - Рак 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен