Работата заема важно място за вас, намирате радост и задоволство в труда. През месеца може да ви се налага постоянно да доказвате, че можете и се справяте с възложените ви задачи.

Проявявате засилено внимание към реда и прецизността при изпълнение на ежедневни дейности. Възможно е да бъдете по-критични, както към себе си, така и към другите. Имате възможност да подобрите отношенията с колегите на работното ви място.

Стараете се максимално в своята работа и работите по-добре в ролята на изпълнител, отколкото като ръководител. Стремите се към хармония с всичко, което ви заобикаля, най-вече хората, с които работите. Необходимо е работата, с която се захващате истински да ви харесва и изпитвате нужда да ви похвалят за свършеното.

Период, в който ще се чувствате сякаш се борите с вятърни мелници, възможно е да се сблъсквате с необоснована враждебност. Възможно е да изпитвате подсъзнателна неизявена агресия или дори автоагресия, необяснима импулсивност, разрушителни желания. Трудно ще осъзнавате своите недостатъци и поради тази причина може да изявявате силата си в грешна посока. Присъства тенденция за принудителна изолация. Ваши недоброжелатели и тайни врагове могат да бъдат по-активни, пазете се от физически травми.

Хороскоп ПодаръкХороскоп Подарък
Зодия Рак - Месечен хороскоп
Зодия Рак - Месечен хороскоп

Зодия Рак - Месечен хороскоп - Декември 2022г.

Рак - Месечен Хороскоп Декември 2022