РИБИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Риби 2022г.

Божидар Ръсовски

1/4/2022

Астрологична прогноза - Риби 2022г.
Астрологична прогноза - Риби 2022г.

Астрологична прогноза - Риби 2022г.

♓ РИБИ:

През годината ще ви вълнуват пътешествия, връзки с чужденци и чужди култури, правни дейности, образование, интелигентност, четене, религия, духовна еволюция, смисъл на живота, роднини, писмена работа и разговори.

Бъдете отворени към нови идеи и преживявания.

Слушайте повече и задавайте въпроси, за да разберете какво наистина мислят другите. Имайте поглед върху двете страни на всяка ситуация и винаги търсете фактологична информация, преди да вземете решение.

Освободете се от необходимостта да бъдете винаги прави.

Дейности в областта на продажбите, комуникацията, писането и образованието може да ви направи щастливи и да ви донесе материален успех.

В работата ви, контактите с други хора, ще играе важна роля за вас. Възможни са определени промени в работата, кариерата или целите, които си поставяте и ще ги възприемате прекалено емоционално. Силна емпатия, интуицията и чувствата ще властват над разума.

Ситуации, в които човек е в пасивно състояние, изпитва желание за уединение или има принудително ограничение. Усещане за умора, безразличие, вялост, депресия и загуба на вътрешна активност. Неразбиране от страна на обществото, големи препятствия в търсенето на признание, проблеми в социалната сфера. Бъдете внимателни за обострянето на хронични болести. Принудителна емиграция, пречки и трудности, при смяната на местожителство.

Може да се смени или разшири кръгът на познанствата, активна интелектуална дейност, по-широк кръг на общуване, увеличаване на контактите. Проява на качества, действие и повече увереност в себе си. Стремеж към утвърждаване, по-голяма самоувереност и желание за изява. Възможни са действия чрез, които да се решат проблеми, които не са могли да се решат по-рано.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.