РИБИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Риби 2024г.

Божидар Ръсовски

3/8/2024

Астрологична прогноза - Риби 2024г.

РИБИ:

Фокус за вас през тази година са притежанията и ресурсите, както физически така и емоционални.

Събитията през годината ще бъдат свързани с финанси, наследства, кредити, раздяла, здраве, свързване със сексуалността и лична трансформация.

Начините, по които получавате и давате. Разбирането, че притежанията трябва да се използват за личното ви развитие без да се получава безсмислено трупане на неща, от които нямате нужда.

Годината ви учи да се разделяте с всичко, което вече не ви е необходимо, независимо дали това са предмети, емоции или хора. Засилен интерес към непознатото, езотериката, духовенство, мистика и окултизъм.

Силна емоционална връзка с партньора и близкото обкръжение. Хармония, сговорчивост и по-добро сътрудничество с други хора. Мисълта ви ще бъде насочена към любовта, красотата и романтиката. Силно желание и влагане на усилия в разкрасяване на външния си вид и дома.

Ограничение, недостиг на сили, липса на активност и свиване на сферите на действие. Често възникват принудителни и сериозни ограничения на активността на човек, озовавате се в ситуации, в които нищо не може да се направи. Но също е възможно човек сам да реши да работи усилено в определена посока, като държи високо ниво на организация и дисциплина. Намалява контактите, ограничава разнообразието на видовете дейност и започва упорита работа в една сфера.

До средата на годината има подобряване на отношенията с роднини, братя, сестри, разширяване на кръга на общуване, много контакти. Активно учене, придобиване на знания, образоване в сферата на бъдеща специалност или натрупване на знания, които могат да окажат влияние на бъдещето ви издигане. Щастливи моменти, свързани с автомобили, кратки пътувания и интересни запознанства.

След средата на годината има повече хармония и спокойствие в семейната среда, по някакъв начин атмосферата у дома е подобрена, човек има усещане, че започва да живее по-добре. Сдобиване с недвижимо имущество или преместване на дома, с по-добри условия на битов план или подобряване на вече съществуващите. Ремонти или всякакви способи за разкрасяване на дома. Щастливо събитие в семейството.

Астрологична прогноза - Риби 2024г.
Астрологична прогноза - Риби 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен