Формира се силно желание да добиете уважение и да постигнете успех. Посредствеността силно ви отблъсква. Щастие могат да ви донесат всякакви дейности, които изискват повече отговорност от ваша страна.

Благоприятни дни за екскурзии в планината, земеделски дейности, закупуване на имот, научна работа и добре обмислени и сериозни проекти.

Изникват много възможности за реализация и изобилие от кариерни идеи. Резултати можете да постигнете с точни контакти и прилагането на умения като комуникация, пресметливост и находчивост. Очакват ви благоприятни моменти в работата, радвате се на симпатии от страна на колегите. Ако това, което вършите ви харесва и атмосферата в работата е предразполагаща, ще имате голяма продуктивност.

Домът ви може да се превърне в бойна арена, поради възникнали спорове и недоразумения. Желаете да правите нещата, както си искате и не позволявате на никого да ограничава личната ви свобода. В този момент е добре да подсигурите дома си срещу кражби или битови инциденти. Старайте се да избягвате по-голямо напрежение и раздразнителност, в противен случай настроенията и емоциите ви ще натоварват всички в семейството. Бъдете внимателни и сдържани в контактите си с родители до края на периода.

Хороскоп ПодаръкХороскоп Подарък
Зодия Риби - Месечен хороскоп
Зодия Риби - Месечен хороскоп

Зодия Риби - Месечен хороскоп - Декември 2022г.

Риби - Месечен Хороскоп Декември 2022