СКОРПИОН - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Скорпион 2022г.

Божидар Ръсовски

1/8/2022

Астрологична прогноза - Скорпион 2022г.
Астрологична прогноза - Скорпион 2022г.

Астрологична прогноза - Скорпион 2022г.

♏ СКОРПИОН

От значение за вас ще бъдат съдружията, умението да си сътрудничите, в името на една обща цел, партньорствата ви в личен план, явните ви врагове и противници, индивидуалността, темперамента и привлекателността ви за другите хора.

Необходимо е през тази година да се научите да се свързвате, по правилен начин с другите, без да проявявате егоизъм.

Изграждайте сътрудничество на базата на споделяне, дипломатичност, такт, осъзнаване на чуждите нужди и умението да се поставяте на мястото на другия, за да разбирате по-добре мотивите и подбудите за неговите действия.

Стремете се да проявявате безразличие на това как околните гледат на вас. Всяка дейност, която е с поддържаща роля от ваша страна, е препоръчителна.

Стремеж към практически умения и занаяти. Ще планирате нещата предварително, бавно и внимателно, понякога дори тромаво. Сигурността и солидната основа ще занимават мислите ви, може да започнете да спестявате. Материалната част на живота ще бъде важна за вас.

Принудителна изолация в собствения дом, ограничения или самота, забавяне при смяна на местожителство, ако има такава възможност. При възникнал конфликт, човек се чувства откъснат от дома, вкъщи не му е уютно, изпитва отчуждение, има чувство, че не го разбират, отсъства контакт. Не са изключени конфликти или проблеми с родители. Възможни са тежки и продължителни ремонти, които принуждават човек да прекарва повече време вкъщи.

Склонност да се поема повече риск, като се разчита на неочакван късмет или успех. Желание за повече свободно време, човек се отдава на удоволствия, хобита и развлечения. Може да осъществите големи покупки, да получите големи подаръци от любими хора, да харчите пари за удоволствие. Възможност за събития като любов, бременност и раждане на дете.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.