СКОРПИОН - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Скорпион 2024г.

Божидар Ръсовски

3/12/2024

Астрологична прогноза - Скорпион 2024г.

 СКОРПИОН:

Годината ще ви изправи пред постиженията или неуспехите, момент за равносметка, мистични, тайни или задкулисни дейности, работа, здраве, домашни любимци, възможна изолация – доброволна или принудителна, далечни пътувания и емиграция, интерес към скритата страна на живота.

Проявявайте съпричастност с другите, внасяйте повече ред в живота си и се опитайте да си създадете режим. Поемайте рискове, стараейки се да преодолявате страховете си.

Вглеждайте се във всеки детайл и всяка подробност, анализирайте и добивайте по-голяма увереност с опита, който придобивате. Полезни за вас ще бъдат всяка дейност и поведение, с което да бъдете в услуга другите.

Прекалено се влияете от мнението на средата, в която се намирате, зависими сте от нея и трудно устоявате на предложения, които излизат от групата. Ще имате идеалистичен поглед и често ще се трогвате от несправедливостта в обществото. Благоприятни са контактите с деца.

Период, свързан с натовареност в една или повече дейности, които лишават човек от свободно време и удоволствия. Икономии, недостиг на средства, ограничаване на харченето на пари, най-често по собствено желание, а не поради липса. Възникване на проблеми с децата, може да се наложи грижа за деца. Емоционална затвореност, загуба на връзка с любими хора. Самота, загуба на любов или чувство за несподелена любов, неспособност за човек за да се влюби.

До средата на годината ви очакват събития, най-често в колектив, с партньори, постигане на популярност, организиране на групова дейност в сферата на работата и по-голяма публичност. Стремеж да изпъкнете, да създадете пространство и самостоятелно поле на дейност. Може да възникне запознанство и любов, щастливо събитие в партньорството или човек започва да гледа с други очи на брака си, при тези, които са обвързани.

След средата на годината са възможни събития свързани с наследство, подаръци, приходи или получаване на някаква материална помощ от страна на други хора, подобряване на материалното положение. Възможно е увеличение на доходите на партньора или възникване на напрежение, защото сте задължени на партньора си за успеха, като и в двата случая сте зависими от него. Получаване на изгоден кредит, секс и бременност, са други теми с потенциал за вас.

Астрологична прогноза - Скорпион 2024г.
Астрологична прогноза - Скорпион 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен