СТРЕЛЕЦ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Стрелец 2024г.

Божидар Ръсовски

3/11/2024

Астрологична прогноза - Стрелец 2024г.

 СТРЕЛЕЦ:

Темите на 2024г. за вас са в тясна връзка с приятели, групи, клубове, организации, хуманитарни дейности, нови технологии, реформаторски дейности, реализиране на планове, надежди и мечти, бъдещите ви проекти, децата, спорт, хоби, развлечения и любов.

Приемайте живота като игра, следвайте сърцето си. Бъдете по-самоуверени, поемайте риск и не се страхувайте да бъдете в центъра на вниманието. Използвайте въображението си, за да доставяте радост на другите, по тази начин ще може да получите тяхното одобрение, подкрепа и любов.

Възможна реализация ще имате в дейностите свързани с деца, игри и спорт. Положителен резултат може да имате, когато действате активно, за да постигнете онова, което искате.

В работата ви, контактите ви с други хора, ще играят важна роля за вас. Възможни са определени промени в работата, кариерата или целите, които си поставяте и ще ги възприемате прекалено емоционално. Силна емпатия, интуицията и чувствата ще властват над разума.

Принудителна изолация в собствения дом, ограничения или самота, забавяне при смяна на местожителство, ако има такава възможност. При възникнал конфликт, човек се чувства откъснат от дома, вкъщи не му е уютно, изпитва отчуждение, има чувство, че не го разбират, отсъства контакт. Не са изключени конфликти или проблеми с родители. Възможни са тежки и продължителни ремонти, които принуждават човек да прекарва повече време вкъщи.

До средата на годината ще имате подобряване на ситуациите, свързани с работата, по-добри отношения с колегите, подобряване на социален статус, може да откриете ново поприще за реализация. Но, ако влагате прекомерни амбиции, желания и стремежи да получите това, което смятате, че заслужавате, то сферата на работата може да се окаже кризисна. Стремете се да подхождате реалистично и търпеливо към обстоятелствата.

След средата на годината ви очакват събития, най-често в колектив, с партньори, постигане на популярност, организиране на групова дейност в сферата на работата и по-голяма публичност. Стремеж да изпъкнете, да създадете пространство и самостоятелно поле на дейност. Може да възникне запознанство и любов, щастливо събитие в партньорството или човек започва да гледа с други очи на брака си, при тези, които са обвързани.

Астрологична прогноза - Стрелец 2024г.
Астрологична прогноза - Стрелец 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен