Притежавате жизнеспособност, сила и оптимизъм, егото ви е подчертано. Имате по-малко чувствителност към чужди влияния, завишени очаквания и трудно понасяте критика по свой адрес. Проявявате голяма активност, но е възможно да сте непостоянни, бързо преминавате от една идея или дейност към друга. Повишена изобретателност, добра интуиция във всекидневните ситуации. Трудно понасяте рутината и се стремите да я избягвате.

Любознателността ви и бързият ви ум, винаги ви държат в готовност да научите нещо ново. Комуникацията, логиката и съобразителността излизат на преден план.

Разбирането за живота в този момент, повече се свързва с различни сладострастия, комфорт, уют, наслада от вкусната храна, любов и красота. Външният ви вид придобива по-голямо значение, обличате се с вкус.

Възможни конфликти в общуването, партньорствата и брака. Ще ви бъде по-трудно да проявявате такт и дисциплина, дори и дребни неща биха могли да ви подразнят повече от обичайното. Със своята активност ще привличате хора около себе си, но едновременно с това ще създавате и чувство на предпазливост у тях, тъй като ще излъчвате определена активна или пасивна агресия. Желанието ви за влизане в спорове ще ви кара по-често да заемате яростна позиция. По-ярко ще проявявате активността си, но само ако провокирани или предизвикани.

Хороскоп ПодаръкХороскоп Подарък
Зодия Стрелец - Месечен хороскоп
Зодия Стрелец - Месечен хороскоп

Зодия Стрелец - Месечен хороскоп - Декември 2022г.

Стрелец - Месечен Хороскоп Декември 2022