СТРЕЛЕЦ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Стрелец 2022г.

Божидар Ръсовски

1/7/2022

Астрологична прогноза - Стрелец 2022г.
Астрологична прогноза - Стрелец 2022г.

Астрологична прогноза - Стрелец 2022г.

♐ СТРЕЛЕЦ:

Годината ще ви изправи пред постиженията или неуспехите, момент за равносметка, мистични, тайни или задкулисни дейности, работа, здраве, домашни любимци, възможна изолация – доброволна или принудителна, далечни пътувания и емиграция, интерес към скритата страна на живота.

Проявявайте съпричастност с другите, внасяйте повече ред в живота си и се опитайте да си създадете режим.

Поемайте рискове, стараейки се да преодолявате страховете си.

Вглеждайте се във всеки детайл и всяка подробност, анализирайте и добивайте по-голяма увереност с опита, който придобивате.

Полезни за вас ще бъдат всяка дейност и поведение, с което да бъдете в услуга другите.

Проява на нежност и грижовност, повишена изобретателност и добра интуиция във всекидневни ситуации. Възможни са периоди на честа смяна на настроението. Ще полагате повече грижи за себе си, желание да задоволявате нуждите си и стремеж да осъществите желанията си.

Ограничаване на контактите, влошаване на общуването, възникване на конфликти и трудности в обучението или тежко, усърдно учене. Определени проблеми с пътувания на кратки разстояния, автомобили или обстоятелствата ви налагат да пътувате често, независимо от вашето желание. Сложни отношения, трудности с роднини, братя и сестри. Възможна е смяна на местожителство, като това може да бъде принудително, в резултат на определени обстоятелства.

Хармония и спокойствие в семейната среда, по някакъв начин атмосферата у дома е подобрена, човек има усещане, че започва да живее по-добре. Сдобиване с недвижимо имущество или преместване на дома, с по-добри условия на битов план или подобряване на вече съществуващите. Ремонти или всякакви способи за разкрасяване на дома. Щастливо събитие в семейството.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.