ТЕЛЕЦ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Телец 2024г.

Божидар Ръсовски

3/18/2024

Астрологична прогноза - Телец 2024г.

 ТЕЛЕЦ:

Работата, условията на труд, начина на изпълнение на служебните задължения, колегите, здравето, диетите, домашните любимци, изолация, далечните пътувания или емиграция, ще са темите, които най-силно ще ви вълнуват.

През тази година ще научите, че не винаги нещата могат да се анализират и да вървят така, както сте ги планували. Колкото повече се стремите към перфекционизъм, вникване в детайлите и аналитичност, толкова по-голямо безпокойство и тревога ще започнете да изпитвате.

Вашият урок през 2024г. е в това, че не всичко трябва да бъде планирано и под ваш контрол за да се „получи“. По-често се опитвайте да се отпуснете и вярвайте, че всичко е наред и се развива така, както трябва.

Желание за повече романтика, удоволствия и развлечения, разбирателство в отношенията с деца. По-голямо спокойствие и увереност, често може да попадате в центъра на вниманието. Може да се захванете с неща, които до този момент никога не сте правили.

Ще изпитвате трудности, свързани с реализирането на вашите планове, стремежи, мечти и желания. Възможна е промяна, спрямо първоначалното ви виждане в целите, които си поставяте или дори отказ, невъзможност за реализация на някои от тях. Може да очаквате кризи в отношенията ви с приятели, загуба на приятели, разочарования или намаляване, ограничаване на приятелски кръг. Стесняване на интересите и дейности, свързани с много конкретни неща.

До средата на годината може да се смени или разшири кръгът на познанствата, активна интелектуална дейност, по-широк кръг на общуване, увеличаване на контактите. Проява на качества, действие и повече увереност в себе си. Стремеж към утвърждаване, по-голяма самоувереност и желание за изява. Възможни са действия чрез, които да се решат проблеми, които не са могли да се решат по-рано.

След средата на годината може да очаквате, както подобряване в здравословен план, така и във финансовото ви положение. Има възможност да се изкарат допълнителни средства или събитие, което може да подобри материалното ви положение. Възможно е да има не само материална, но и морална оценка. Човек чувства, че е постигнал нещо, може да получи степени, звания или желани длъжности.

Астрологична прогноза - Телец 2024г.
Астрологична прогноза - Телец 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен