Изпитвате повече влечение към окултното и тайните неща. Активизират се темите свързани с кредити, печалби и наследства. Може да изпитвате повече ревност, проява на разточителство и липса на енергия. Повишена чувствителност и нежелание за компромиси. Стремеж да се налагат желанията и волята над другите.

Интелектуалните ви занимания ви карат да трупате повече познания, най-вече свързани със скрити, езотерични и неизвестни неща. Склонни сте към повече потайност, имате влечение към загадки, интриги, криминални романи.

Въвличате се емоционално в различни ситуации, чувствата ви са интензивни и неспокойни. Засилва се недоверчивостта ви. Изкушени сте да правите повече покупки. Сега сте по-импулсивни в контактите ви с парите, от къде произтича и силната потребност от тяхното печелене.

Обмислете как бихте могли да увеличите доходите си с повече активност, особено ако имате желание да развивате свой собствен бизнес или някакво свое дело. След преминаване на Марс и Меркурий в директно движение (след 18-ти Януари 2023г.) може да предприемете конструктивни действия и да създадете по-добри условия за финансов успех. Относно здравето е добре да вземете мерки за предотвратяването на травми и възпаления, до колкото това зависи от вас.

Хороскоп ПодаръкХороскоп Подарък
Зодия Телец - Месечен хороскоп
Зодия Телец - Месечен хороскоп

Зодия Телец - Месечен хороскоп - Декември 2022г.

Телец - Месечен Хороскоп Декември 2022