Изпитвате повече влечение към окултното и тайните неща. Активизират се темите свързани с кредити, печалби и наследства. Може да изпитвате повече ревност, проява на разточителство и липса на енергия.

Човек е любопитен и любознателен, с удоволствие се обучава и поглъща знания. Засилва се общуването и контактите с хора, разговорите по телефона или се обръщате навътре и интересите си са свързани с четене и писмена работа.

Интелектуалните ви занимания ви карат да трупате повече познания, най-вече свързани с тайни, езотерични и неизвестни неща. Склонни сте към повече потайност, имате влечение към загадки, интриги, криминални романи.

Стремите се към хармония с всичко, което ви заобикаля, най-вече хората, с които работите. Необходимо е работата, която вършите истински да ви харесва, за да я вършите и изпитвате нужда да ви похвалят за свършеното.

Чувството ви за гордост значително ще се повиши. Владеят ви силни желания и страст, проявявате воля и изразходвате много енергия. Знаете как да действате и реагирате добре в кризисни ситуации.

Зодия Телец - Месечен хороскоп
Зодия Телец - Месечен хороскоп

Телец - Месечен Хороскоп Декември 2023

Зодия Телец - Месечен хороскоп - Декември 2023г.