ТЕЛЕЦ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Телец 2022г.

Божидар Ръсовски

1/14/2022

Астрологична прогноза - Телец 2022г.
Астрологична прогноза - Телец 2022г.

Астрологична прогноза - Телец 2022г.

♉ ТЕЛЕЦ:

Основните събития ще бъдат свързани с вашата индивидуалност, личното ви развитие и партньорствата във вашия живот, както лични, така и свързаните с бизнес.

Начина, по който ви възприемат другите ще има повече тежест и значение за вас.

Необходимо е да следвате собствените си импулси, без да бъдете ограничавани от желанията на другите.

Стремете се да опознаете себе си по-добре, започнете да правите неща, които ви доставят радост и подпомагат вашето развитие, така ще се почувствате по-силни, уверени и подкрепяни.

Бъде по-честни със себе си и така ще постигнете баланса и справедливостта към която се стремите.

Силни емоции, интуиция, предчувствия, особено свързаните с негативни събития. Целенасоченост, фиксирани цели, почти до степен на обсебеност. Склонност към самовглъбеност. Благоприятни са занимания като йога, рейки, акупунктура (иглотерапия) и източни бойни изкуства.

Възможни са сериозни промени в служебната ви дейност и социалното ви положение. Това ще се прояви като добиване на стабилност и натоварване с повече отговорности, свързани с упорита и тежка работа или препятствия в кариерата, определение ограничения, трудности и дори смяна на работа. Във всички случаи, в живота ви това е ежедневно напрегната работа, реорганизации, трудни отношения с началници, ограничени перспективи и много работа.

Разширяване на приятелския кръг и интересите на човек, добиване на популярност и успех в обществената дейност. Поставяне на основи за нова цел, планиране и ново бъдещо търсене. Възникване на желание за промяна в живота, нови планове, промяна в психологическа нагласа, усвояване на нещо ново или изненадващо разбиране за ново качество или умение, което притежавате.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.