ВЕЗНИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Астрологична прогноза - Везни 2022г.

Божидар Ръсовски

1/9/2022

Астрологична прогноза - Везни 2022г.
Астрологична прогноза - Везни 2022г.

Астрологична прогноза - Везни 2022г.

♎ ВЕЗНИ:

Акцент върху начините, по които посрещате възможностите и ограниченията, за да доведете връзките, в които участвате до благоприятен край.

Чуждите пари, мистични и духовни интереси, раздялата, смъртта и трансформацията, здравето и способността ви да давате и получавате, ще бъдат вашите теми за 2022г.

Освобождавайте се от всичко, което ви води до застой и липса на енергия, независимо дали това са вещи, хора или емоции.

Старайте се да се наслаждавате на нещата, без да е необходимо да ги притежавате.

Всякакви дейности, засягащи непрекъснати промени и развитие, ще ви носят вълнение и потенциал за лична еволюция.

Повече любопитство и любознателност, ще изпитвате удоволствие от обучение, общуване и всяка възможност за усвояване на нови знания. Желание да се пътува, да бъдете в движение, повече пътешествия и нови преживявания. Може да усвоите нови умения, които обогатяват опита ви.

Период, свързан с натовареност в една или повече дейности, които лишават човек от свободно време и удоволствия. Икономии, недостиг на средства, ограничаване на харченето на пари, най-често по собствено желание, а не поради липса. Възникване на проблеми с децата, може да се наложи грижа за деца. Емоционална затвореност, загуба на връзка с любими хора. Самота, загуба на любов или чувство за несподелена любов, неспособност за човек за да се влюби.

Подобряване на ситуациите, свързани с работата, по-добри отношения с колегите, подобряване на социален статус, може да откриете ново поприще за реализация. Но, ако влагате прекомерни амбиции, желания и стремежи да получите това, което смятате, че заслужавате, то сферата на работата може да се окаже кризисна. Стремете се да подхождате реалистично и търпеливо към обстоятелствата.

*Ако сте прочели тази прогноза, съобразявайки я с вашия зодиакален знак, може да прочетете прогнозата и за знака на вашия асцендент. Ако не знаете кой е той, бихте могли да го изчислите в Астро Калкулатор.

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА 2022

ГОДИШЕН ХОРОСКОП - 2022г. ОБЩИ ТЕНДЕНЦИИ ЗА ГОДИНАТА И ПРОГНОЗА ЗА ВСЕКИ ЗНАК

Годишен хороскоп за 2022г.Годишен хороскоп за 2022г.
РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА В КОЗИРОГ

19 ДЕКЕМВРИ 2021г. - 29 ЯНУАРИ 2022г. - АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Ретроградна Венера 2021 - 2022г.Ретроградна Венера 2021 - 2022г.