ВЕЗНИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Везни 2024г.

Божидар Ръсовски

3/13/2024

Астрологична прогноза - Везни 2024г.

 ВЕЗНИ:

От значение за вас ще бъдат съдружията, умението да си сътрудничите, в името на една обща цел, партньорствата ви в личен план, явните ви врагове и противници, индивидуалността, темперамента и привлекателността ви за другите хора.

Необходимо е през тази година да се научите да се свързвате, по правилен начин с другите, без да проявявате егоизъм. Изграждайте сътрудничество на базата на споделяне, дипломатичност, такт, осъзнаване на чуждите нужди и умението да се поставяте на мястото на другия, за да разбирате по-добре мотивите и подбудите за неговите действия.

Стремете се да проявявате безразличие на това как околните гледат на вас. Всяка дейност, която е с поддържаща роля от ваша страна, е препоръчителна.

Прекалено ще се влияете от собствените си емоции и подсъзнателни инстинкти. Ще бъдете по-чувствителни, емоционални, интуитивни, възприемчиви и творчески настроени. Ще изпитвате любопитство към мистични знания или религия. Може да имате интересни, дори пророчески сънища.

Възможни са промени в работата или здравословното ви състояние. Може да се наложи да се грижите за някого през тази година, като това може да се случи по принуда. Условията в работата стават по-натоварващи, напрегнати, тежки. Ще се изисква повече дисциплина и упорство от ваша страна, в най-лошия сценарии, това може да бъде и смяна на работата. Ограничения в избора на работа или невъзможност за започване на работа.

До средата на годината са възможни събития свързани с наследство, подаръци, приходи или получаване на някаква материална помощ от страна на други хора, подобряване на материалното положение. Възможно е увеличение на доходите на партньора или възникване на напрежение, защото сте задължени на партньора си за успеха, като и в двата случая сте зависими от него. Получаване на изгоден кредит, секс и бременност, са други теми с потенциал за вас.

След средата на годината са възможни контакти зад граница, засилено общуване, пътувания, разширяване на кръгозора и интересите на човек. Интересни запознанства, по време на пътуване, както професионални, така и от личен характер. Интерес към ново обучение, висше образование или някакво надграждане. Ако човек има духовни търсения възникват философски въпроси за смисъла на живота, среща се с нова идеология. 

Астрологична прогноза - Везни 2024г.
Астрологична прогноза - Везни 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен