ВОДОЛЕЙ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2024

Астрологична прогноза - Водолей 2024г.

Божидар Ръсовски

3/9/2024

Астрологична прогноза - Водолей 2024г.

 ВОДОЛЕЙ:

През годината ще ви вълнуват пътешествия, връзки с чужденци и чужди култури, правни дейности, образование, интелигентност, четене, религия, духовна еволюция, смисъл на живота, роднини, писмена работа и разговори.

Бъдете отворени към нови идеи и преживявания. Слушайте повече и задавайте въпроси, за да разберете какво наистина мислят другите.

Имайте поглед върху двете страни на всяка ситуация и винаги търсете фактологична информация, преди да вземете решение.

Освободете се от необходимостта да бъдете винаги прави. Дейности в областта на продажбите, комуникацията, писането и образованието може да ви направи щастливи и да ви донесе материален успех.

Проявявате силни емоции, интуиция и предчувствия, особено свързаните с негативни събития. Целенасоченост, фиксирани цели, почти до степен на обсебеност. Склонност към самовглъбеност. Благоприятни са занимания като йога, рейки, акупунктура (иглотерапия) и източни бойни изкуства.

Загуба на жизнени сили, отпадналост, изостряне на хронични заболявания. Ограничения във финансите и материалните придобивки, трудности свързани с начините, по които изкарвате парите си. Упорите работа в посока укрепване на здравето и печеленето на пари. Изисква се дисциплина и постоянство, продължителни и самостоятелни занимания за възстановяване или подобряване на здравословното ви състояние. Удачен момент за хранителни режими и диети.

До средата на годината има повече хармония и спокойствие в семейната среда, по някакъв начин атмосферата у дома е подобрена, човек има усещане, че започва да живее по-добре. Сдобиване с недвижимо имущество или преместване на дома, с по-добри условия на битов план или подобряване на вече съществуващите. Ремонти или всякакви способи за разкрасяване на дома. Щастливо събитие в семейството.

След средата на годината имате склонност да поемате повече риск, като разчитате на неочакван късмет или успех. Желание за повече свободно време, човек се отдава на удоволствия, хобита и развлечения. Може да осъществите големи покупки, да получите големи подаръци от любими хора, да харчите пари за удоволствие. Възможност за събития като любов, бременност и раждане на дете.

Астрологична прогноза - Водолей 2024г.
Астрологична прогноза - Водолей 2024г.
АСТРОЛОГИЧНИ УСЛУГИ
МИШЕЛ ГОКЛЕН – АСТРОЛОГИЯ И НАУКА

РЕКТИФИКАЦИЯ, ЛИЧЕН ХОРОСКОП, ПРОГНОЗА ЗА 1 ГОДИНА, СИНАСТРИЯ, ХОРОСКОП НА ДЕТЕ И ДРУГИ

МИШЕЛ ГОКЛЕН И НЕГОВИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СВЪРЗАНИ С АСТРОЛОГИЯТА

Астрологични услугиАстрологични услуги
Мишел ГокленМишел Гоклен